Stiže nam mart, mesec koji najavljuje dugoočekivano proleće. Budi se nova energija i entuzijazam, ali neće svi znakovi biti podjednako produktivni. Neki će imati pomoć planeta, dok će drugi morati sami da se izbore ukoliko žele da budu uspešni i ostvare prihode.

Evo šta predviđa horoskop od 28. februara do 6. marta

Ovan

Tokom ove nedelje morate trezveno da razmišljate i da što pre zaboravite negativne stavari. Da, pravili ste greške, ali to nije razlog da se prekorevate i dalje- naučićete lekciju i krenuti dalje. Pojaviće se konkurencija, budite spremni na fer plej kako biste zaržali svoju poziciju. Sada je dobro vreme za donošenje odluka vezanih za poslovanje i karijeru. Što se tiče finansija, ograničite trpškove na neko vreme kako ne biste zapali u dugove.

Bik

Nedelja će biti veoma dinamična. Ako imate želju da promenite svoj život nabolje i zarađujete više, sada je najbolje vreme da krenete u akciju. Pod uticajem planeta uskoro vam stiže dobit- to može biti povećanje plate, kamata, nasledstvo, dobitak na lutriji... Samo budite strpljivi i fokusirani.

Blizanci

Planete koje su vaši zaštitnici izašle su iz senke, a to znači da će se pojaviti nove mogućnosti za povećanje prihoda. Obratite pažnju da ne propustite šansu. Osim prihoda, vrlo je moguće da se jave i nepredviđeni troškovi. Najvažnije je da ostanete smireni i na svom putu. Ambiciozni Blizanci imaju velike šanse da dobiju rukovodeću poziciju u firmi ili u timu.

Rak

Tokom ove nedelje očekuje vas dosta dinamike, kao i brojne ponude. Zvezde vam savetuju da ih prihvatite jer imaju velike izglede za uspeh. Čak iako naiđete na prepreke, vaše prodorne sposobnosti i snalažljivost će ih savladati. Ostanite svoji i držite se svog cilja, drugi će to znati da cene.

Lav

Tokom ove nedelje možda sreća neće biti sve vreme na vašoj strani, pa ćete morati da uložite mnogo napora i da uložite mnogo truda kako biste postigli svoje finansijske ciljeve. Od sedenja i čekanja povoljnih prilika neće biti koristi. Pojaviće se i neki nepredvidivi novčani izdaci, ali ako dobro isplanirate, neće vam naneti veliki gubitak. 

Devica

Ova nedelja dobra je za ulaganje u posao, stoga razmislite da konačno započnete ono o čemu dugo razmišljate. Velika je verovatnoća da veoma brzo ostvarite prihode, ali zato morate biti pametni, odlučni i delovati odmah, čim se ukaže prilika. Mislite pozitivno, razumno, izbegavajte ishitrene odluke, verujte u sebe i svoj uspeh i on neće izostati.