Mlad Mesec 2. marta utiče na naše emocije, podstiče nas da osećanja iznesemo u prvi plan i otvorimo srce. Imamo priliku da se povežemo sa svojim emocijama i da ih koristimo kao vodič za predstojeće promene u našim životima. Martovski mlad Mesec se odvija u vodenom znaku Riba, a ova sentimentalna energija ističe naše osetljive strane i dovodi nas u kontakt sa unutrašnjim osećanjima. Prelepo je vreme da pustimo svoje snove i maštu na volju, jer transcendentalna vibracija Riba voli da se izgubi u fantaziji i iluzijama. Ovaj mlad Mesec dovodi sezonu Riba do vrhunca, a njegova promenljiva energija inspiriše nas da ostanemo otvoreni za promene. Dajte sebi priliku da se zagledate u introspektivu i prihvatite sve želje svog unutrašnjeg ja.

U kontaktu sa srećnom planerom Jupiter, mlad Mesec pojačava emocionalnu dubinu ove lunacije i donosi osećaj nade, širenja i rasta. Ovo je povoljna prilika za ispoljavanje više obilja u našim životima i pozitivnije razmišljanje o ciljevima. Vreme je da postanete posvećeni razvoju, saslušate svoje emocije i postavite namere - vreme je za jedan lep i plodnosnosan početak.

Čitajte dalje da biste saznali kako će martovski mlad mesec uticati na vaš horoskopski znak.

Pročitajte kako će mlad Mesec u Ribama od 2. marta uticati na svaki horoskopski znak:

Ovan

Lako je uhvatiti korak sa našim opipljivim ciljevima, ali ovaj mlad Mesec vas podstiče da napravite neke mističnije planove za sebe, Ovnovi. Stupite u kontakt sa svojom duhovnom stranom, budite svesni svojih mana i pozitivnih strana, fokusirajte se na sadašnji trenutak. Ovaj mlad Mesec je podsetnik da je sve u životu neopipljivo međusobno povezano.

Bik

Transcendentalna energija ovog mladog Meseca ističe vašu humanitarnu stranu, dragi Bikovi. Pravo je vreme da svoju energiju pretočite u nešto važno, ambiciozno. Zauzmite stav o pitanju stvari za opštu zajednicu, izaberite razlog da počnete da volontirate neko vreme. Ako sada uradite nešto humano i nekome pomognete, život će vma biti ispunjeniji i osećaćete se osveženo.

Blizanci

Ovaj mlad Mesec cveta u sektoru karijere, tako da je dobro vreme da postavite ciljeve u vezi sa vašim poslom i pronađete put koji je u skladu sa onim što vam je u srcu. Možda ćete otkriti da se i sada osećate više inspirisano, pa iskoristite ovaj sanjivi nalet motivacije da započnete nove profesionalne projekte koji pokazuju vaše umetničke vizije.

Rak

Ovaj mlad Mesec od vas traži da ućutkate svog unutrašnjeg kritičara i oslobodite se svog unutrašnjeg sanjara, dragi Rakovi. Prihvatite ideju da je sve čemu se nadate moguće i dozvolite sebi da istražujete svoje fantazije bez ograničenja. Umesto da budete uhvaćeni u dilemama, pustite mašti na volju i vidite gde će vas odvesti. Prihvatite moć u oslobađanju vašeg uma.

Lav

Emocionalna energija ove vodene lunacije pogađa duboko vaše srce. Zato prestanite da pokušavate da potisnete svoja osećanja. Uronite u svoje emocije i dozvolite sebi da sada budete ranjivi. Suočavajući se sa svojom istinom i otkrivajući svoju dušu, možete da krenete napred autentičnije i da se bavite nekim od problema koji su vas sprečili da zablistate.