Mesečni kineski horoskop za mart 2022. godine!

Prema kineskom horoskopu, 2022. godinom vlada Tigar, jedna muška jang energija koja od nas zahteva brzo donošenje odluka, akciju i ljubav prema riziku. Ako pogledamo kretanje planeta u martu 2022. godine, videćemo da će Venera biti u konjunkciji sa Plutonom, a Sunce će biti u konjukciji sa Jupiterom. Takvi aspekti će proširiti vaše mogućnosti, privući uspeh i finansijski prosperitet. Astrolozi ističu jendo važno pravilo za mart - ne žurite, već sve radite na vreme. Ako brzate, može doći do grešaka koje je kansije teško ispraviti.

Ako ne znate koji ste znak u kineskom horoskopu pročitajte OVDE!

Najpovoljniji dani u martu prema kineksom horoskopu su 2, 5, 7. i 27. mart. Ovo su dani kada se rešavaju sukobi, finansijska pitanja i kada pronalazmo nove izvore prihoda, sreće i mogućnosti. Sa druge strane, nepovoljni dani su 10, 13. i 23. marta. Ovo su loši dani za bilo kakav rizik, finansijske transakcije, moguće su greške, nesporazumi, problemi.

U galeriji ispod saznajte šta mesečni kineski horoskop za mart 2022. godine predviđa direktno vašem znaku!

Sensa / Canva MESEČNI KINESKI HOROSKOP ZA MART 2022. GODINE:

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa