Horoskop - Konjunkcija Jupitera i Neptuna u Ribama 12. aprila donosi nezaboravne stvari, tvrde astrolozi. Ova konjunkcija se događa na svakih 12 godina i predstavlja jedan od najsrećnijih astro spojeva. Imamo Jupitera nam daje nadu i podstiče nas da više verujemo u sebe, dok Neptun budi našu sposobnost da maštamo i sanjamo o velikim stvarima. Ova dva mega tranzita, zajedno, stvaraju atmosferu u kojoj osećamo da je gotovo sve moguće. Ono što je zanimljivo jeste što je ova konjunkcija u Ribama, što znači da ćemo biti optimistični i puni pozitivnih emocija.

Saznajte kako će konjunkcija Jupitera i Neptuna u Ribama 12. aprila uticati na vaš horoskopski znak:

Ovan

Ribe su u vašoj 12. solarnoj kući, konjunkcija se događa na svakih 12 godine, 12. aprila, pa se Ovnovima sva energija vrti oko broja 12. Ako ste imali problema u nedavnoj prošlosti, ovo je vreme kada sve počinje da ima smisla. Sada ste u mogućnosti da se otresete prašnjave prošlosti i prigrlite svu veličinu za koju ste oduvek znali da ste deo. Zgrabite sveprilike. Život je sjajan!

Bik

Ribe su u vašoj 11. kući koja utiče na prijateljstva, sistem podrške i inovativne ideje. Osećate se bolje nego obično, a ova konjunkcija vas vodi u zonu uspeha. Konjunkcija Jupiter-Neptun će preokrenuti vaš svet, u zdravlju, odnosima, ambicijama. Ono na šta mislite ne samo da je ostvarivo, već je i od koristi za ostale. Uložite napor u ostvarenje želja.

Blizanci

Aktivira vašu 10. kuću koja utiče na društveni status i dostignuća u karijeri. Postoji isceljujuća transformativna energija koja preuzima vašu divnu 10. kuću, a vi to osećate u svojim kostima. Ovo je dan kada dobijate velike ideje i sanjate velike snove. Konjunkcija Jupitera i Neptuna skida paučinu sa vaših očiju i otkriva šta sve propuštate, a možete da iskoristite. ova tranzit će vas podstaći da preduzmete akciju.

Rak

Ribe su u vašoj 9. kući koja utiče na putovanja, filozofiju i visoko obrazovanje. Imate neverovatnu intuitivnu sposobnost. Konjukcija Jupitera i Neptuna budi vaša osećanja samopouzdanja, a to znači da ako dobijete "osećaj" o nečemu — na pravom ste putu u vezi sa tim. Moći ćete da kažete šta je jasan znak, a šta lažna nada. Ovaj tranzit će i vas dovesti u stanje empatije, tako da ćete moći jasno da se identifikujete sa osećanjima drugih. Dobrota vlada tokom ovog vremena i svi oko vas su posvećeni tome da vam pomognu da svoje snove ostvarite.

Lav

Utiče na vašu unutrašnju transformaciju i intimnost. Sunce snažno sija za Lavove, tokom konjunkcije Jupitera i Neptuna, jer sve vaše nade i snovi imaju dobre šanse. Uvek ste verovali u sebe, ali tokom ovog tranzita, vaše samopouzdanje se širi u neku vrstu samopoštovanja koja vas drži na pravom putu. Želite da činite dobro, i hoćete. Vaša 8. solarna pozicija stavlja vas u milost onih oko vas, gde ćete se osećati kao da je sve što možete da uradite dobro. Oduvek ste bili zvezda Zodijaka, a ova konjunkcija će taj status učiniti još boljim.