Horoskop za vikend od 8. do 11. aprila 2022. godine!

Ovan

Merkurov sekstil ka Marsu pokreće vaš vikend u pravom trenutku. Bavite se onim što vas čini srećnim, dozvolite drugima da imaju istu slobodu, a zabavne avanture će se sigurno dogoditi. Možda vam nedostaje Merkur dok napušta vaš znak i ulazi u Bika u nedelju uveče, ali on donosi sreću i inteligenciju u vaš sektor novca, pa smatrajte to pobedom.

Bik

Mesec u Raku se usklađuje sa vašom energijom Bika, stvarajući osećaj blagostanja, koji je posebno sladak zbog trigona Meseca sa Jupiterom i Neptunom u vašem sektoru prijateljstva. Vaša porodica vas voli i poštuje i želi da to znate. Merkur prelazi u nedelju u znaku Bika, aktivirajući vašu prvu kuću samopouzdanja. Univerzum vam je upravo dao megafon. Zabavite se dok delite svoje ideje sa svetom.

Blizanci

Merkur je zauzeta mala pčela tokom celog vikenda, počevši prvo sa sekstilom do Marsa u petak koji osnažuje i vaš radni dan i veče koje sledi. Subota uveče, Mesec u Raku je u kvadratu sa Merkurom, moguć je problem sa komunikacijom u emotivnim odnosima. U nedelju, Merkur je u kvadratu sa Plutonom, verovatno stvarajući dramu pre nego što uveče pređe u Bika koji voli bezbednost.

Rak

U petak i subotu, nosite svoje srce otvorenim dok Mesec u vašem znaku ističe vašu prvu kuću. Trigon sa Jupiterom i Neptunom u subotu ujutro čini vas gotovo neodoljivim i ekstravertnijim nego što jeste. Uživajte u emocionalnom porastu koji dolazi iz ovih tranzita. U nedelju, Merkur prelazi u Bika, naglašavajući prijateljstva; odvajanje vremena koje ćete provesti sa svojom porodicom čini ovaj vikend mnogo slađim.

Lav

Mesec u Raku prolazi kroz vašu dvanaestu kuću i oživljava vaše snove ovog vikenda. Obratite posebnu pažnju na njih kada se probudite u subotu ujutru dok su spojeni Jupiter i Neptun, povećavajući moć i obim intuitivnih informacija koje teku ka vama. U nedelju Mesec u Lavu vas ispunjava optimizmom i raspoloženjem. Merkur koji ulazi u Bika stavlja pozitivan fokus na vaš profesionalni život.

Devica

Mesec u Raku u vašem jedanaestom polju naglašava važnost prijateljstva, a trigon od Meseca do Jupitera i Neptuna u vašoj sedmoj kući partnerstva u subotu ujutru povećava ljubav koju imate prema svom partneru. Neka svi vaši ljudi znaju šta osećate prema njima. U nedelju, Mesec u Lavu osvetljava vaše snove, a Merkur koji prelazi u Bika ističe vašu devetu kuću, pozivajući vas da istražite život.