Horoskop za vikend od 13. do 16. maja 2022. godine!

Ovan

I Vaga i Mesec u Škorpiji se fokusiraju na posvećene veze u vašoj karti, a pomračenje Meseca ukazuje na intimnost i zajedničke resurse. Svađa neće pomoći u rešavanju nesuglasica između vas i voljene osobe, ali saosećanje i aktivno slušanje mogu. Sve dok vam je oboje stalo do toga kako se drugi oseća i spremni ste na ustupke, možda ćete završiti zaljubljeniji nego što ste bili ranije.

Bik

Mesec u Vagi u petak vas poziva da prihvatite brigu o sebi i sve promene u načinu života koje će poboljšati vaše zdravlje i blagostanje. Mesec u znaku Škorpije i pomračenje Meseca fokusiraju svoju transformativnu energiju na vašu sedmu kuću partnerstva i posvećenosti, nudeći vam priliku da produbite vezu koju imate sa voljenom osobom - ako ste voljni da očistite emocionalne blokade između vas. To bi moglo zvučati zastrašujuće, ali je potpuno izvodljivo.

Blizanci

Mesec u Vagi u petak je u vašoj petoj kući kreativnosti i strasti u trigonu sa Saturnom, pomažući vam da ideje pretvorite u stvarnost. Mesec u znaku Škorpije i pomračenje Meseca insistiraju na tome da ispitate svoj život, uključujući svoje navike, način života, zdravlje, posao i opšte blagostanje. Trebalo bi da imate jasnu ideju o tome šta funkcioniše u odnosu na ono što zaista treba da promenite. Nećete moći da se izvučete iz transformacije, zato se ne trudite da pokušavate.

Rak

Mesec u Vagi osvetljava vašu četvrtu kuću doma i porodice—trigon od Meseca do Saturna pomaže vam da završite stvari, omogućavajući vam da završite zastarele projekte. Mesec u znaku Škorpije i pomračenje Meseca fokusiraju transformacionu energiju na vašu petu kuću kreativnosti, strasti i romantike. Ako imate emocionalne blokade koji stoje na putu vaše kreativnosti i emotivnih odnosa, ovi tranziti će vam pomoći da ih očistite.

Lav

Mesec u Vagi sija u vašoj trećoj kući komunikacije, veze i zajednice u petak, a trigon sa praktičnim Saturnom vam pomaže da završite projekte i završite stvari. Mesec u znaku Škorpije i pomračenje Meseca koje sledi fokusiraju moćnu transformativnu energiju na vaš dom i porodični sektor. Može doći do oluje ili dve dok se stara emocionalna energija nestane. Novo poglavlje u životu se otvara.