18. maj je rizičan dan u kojem će se Mars i Neptun spojiti u napetom aspektu - moguće su turbulencije, negativne promene i odlaganje planova. Zato je važno da tokom konjunkcije Marsa i Neptuna očistite sve od negativne energije, da se oslobodite emotivnog tereta i haosa. U suprotnom, konjunkcija Neptuna i Marsa mogu da iskoriste naše sumnje, strahove i ogorčenosti protiv nas samih.

Ovan

Ovan treba da obrati pažnju na svokju nepopustljivost. Nestabilni Mars može učiniti da vam je teško da se pokrenete i idete napred. Ovo je veoma rizično vreme za sporove i obračune. U narednim danima teže ćete ostvariti planiranu pobedu.

Bik

Bik će moći da vidi nove prilike u događajima koji se dešavaju danas, međutim, ne bi trebalo da se penjete na planinu, gurajući sve oko sebe dole. Neptun će učiniti da Bik postane mnogo oprezniji. Ovo će vam pomoći da uspete. Ali pažljivo birajte sredstva kada se borite za ono što želite.

Blizanci

Blizanci će danas izgubiti deo svoje harizme i urođenog šarma. To znači da je na polju ljubavi i romantike bolje napraviti kratku pauzu. Bolje je da se fokusirate na hitnije stvari. U slučaju ljubavnih neuspeha, ne treba zameriti i izgubiti veru u svoju posebnost.

Rak

Rakovi će osetiti žaljenje, prisećajući se nečeg važnog iz prošlosti. Danas je bolje da se ne udubljujete u ono što se dogodilo. Morate gledati u budućnost. Ovo je najbolji način da izbegnete žaljenje, malodušnost i negativne emocije. Biće korisno baviti se tekućim poslovima.

Lav

Lavovi će izgubiti veru u sebe. Danas će im biti teško da rade u timu. Ovo posebno važi za one koji zauzimaju visoke položaje. Postoji mogućnost da Lavovi steknu nove neprijatelje, ali pazite kome poklanjate svoje vreme i strpljenje.

Devica

Device će postati izuzetno poverljive. Važno je verovati ljudima koji su vam bliski, a one koji pokušavaju da manipulišu ne treba da budu u vašem krugu prijatelja. Ovo je veoma loš dan za kupovinu.