Jun je prvi letnji mesec - period kada se ljubav rađa! Ovo je trenutak kada treba da oprostimo, kako sebi, tako i drugima, da bismo nastavili da živimo srećno. U junu težite jačanju ljubavi prema sebi, zdrave emocije podrške i razumevanja. Sa druge strane, mnogima će ljubav sa partnerom ojačati, neki će se zaljubiti, dok će neki znakovi odlučiti da je kraj najbolje rešenje.

Saznajte šta vašem znaku predviđa mesečni ljubavni horoksop za jun 2022. godine:

Ovan (21. mart - 19. april)

Planete mogu da usmere vaše misli u prošlost, razmislite o tome kakvu ste vezu imali i zašto je prekinuta. Razmišljajući o ovome, sigurno ćete shvatiti koga biste voleli da vidite pored sebe. Ovo će vam dati snagu i samopouzdanje, vaša privlačnost će se povećati. Samo se čuvajte da izlazite sa osobama sa kojima ste imali negativne odnose u prošlosti. Budite oprezni i donosite odluke polako. Ovo će vam doneti sreću.

Bik (20. april - 20. maj)

Ovo leto će biti puno emocija! Možda ste u prošlosti bili veoma foksirani na svoje ambicije i žrtvovali ljubav zbog posla. Sada je vreme da preispitate svoje stavove i pitate šta zaista očekujete od veze. Moguće je da ćete donositi neke ključne i važne odluke, one koje mogu promeniti ceo život. Vaši sledeći koraci će zavisiti od toga koliko se osećate srećno. U svakom slučaju, nemojte se plašiti promena.

Blizanci (21. maj - 20. jun)

Ne plašite se ljubavi, ali budite svesni koliko daleko ste spremni da idete. Možda ćete partneru diktirati previše uslova i to će za oboje postati test koji će se prevazići ako otvoreno pričate o svojim osećanjima. Prihvatite sebe takvim kakvi jeste, radite na svom biću, i to će vam doneti novu ljubav i seksualna iskustva.

Rak (21. jun - 22. jul)

Povoljan period. Ako ste u paru, vaša veza će cvetati, a ljubavni život će izgledati magično. Ukoliko ste slobodni, nova poznanstva i utisci će vas čekati na svakom koraku. Jedina stvar na koju treba obratiti pažnju jeste mogući povratak prošlih veza. Čuvajte se njih, mogu se pretvoriti u nepovoljna iskustva i otvaranje starih rana.

Lav (23. jun - 22. avgust)

Trudićete se da poboljšate ondos sa partnerom i bićete zadovoljni rezuoltatima. Svaka emocija, iskren razgovor, sve što uložite u vezu, vratiće vam se stostruko. Iako ste se u prošlosti pitali da li je ova veza vredna, sada ćete znati odgovor. Lavovi koji su u vezi mogu osetiti da njihov odnos prelazi na novi nivo, gde strast postepeno ustupa mesto snažnom prijateljstvu i istinskoj intimnosti. Usamljeni Lavovi će biti romantično raspoloženi, ali zapamtite, "tajne veze" trenutno nisu najbolja opcija za vas i mogu se pretvoriti u gubitke.

Devica (23. avgust - 22. septembar)

Ljubav vam osvetljava put, vaše srce će bukvalno biti ispunjeno njome. Vaši odnosi će se razvijati skladno, ali još bolje, mogu vam otvoriti nove životne perspektive - putovanja, promene posla ili čak zemlje. Ako ste slobodni, u junu možete upoznati svoju srodnu dušu, a susret će brzo prerasti u ozbiljnu vezu, sve do braka. Samo se čuvajte nostalgije za prošlošću, bivšim ljubavnicima ili srećnim trenucima. Ne gledajte u prošlost, čak i ako je bila veoma srećna, nećete moći da se vratite u nju.