Kako da postanete emocionalno privlačni? Donosimo vam nekoliko smernica koje će učiniti da postanete najbolja verzija sebe, ali i da istovremeno ostanete svoji i pojačate vlastitu privlačnost.

1. Zaboravite na pravila i velika ograničenja - Otpustite ograničenja koja vam postavlja okruženje, tuđi stavovi, ivite onako kako želite. Ne dozvolite da drugi kontrolišu vašu sreću.

2. Prestanite sve da analizirate - Prava ljubav je jednostavna, iako nije uvek laka. Nema potrebe da komplikujete stvari, tražite skrivena značenja - to vas sprečava da budete svoji i privlačniji osobi koja vam se dopada.

3. Prihvatite i volite sebe onakvima kakvi jeste - Kada zabvolite sebe nećete očajavati što ste sami. Budite svoji, shvatite svoju jedinstvenost. Ljubav prema sebi je magija koja u život donosi još više ljubavi.

4. Prihvatite druge onakvima kakvi jesu, a ne onakvima kakvi želite da budu - Malo je verovatno da i sami volite kada vas ljudi osuđuju, kritikuju ili pokušavaju da vas promene. Zato nemojte da radite isto! Budite saosećajniji. Ne shvatajte sve tako lično.

5. Eksperimentišite - Nikada ne prestajte da upoznajete sebe, druge i svet oko sebe. Praviti greške, ali iz njih i učite. Učimo na svojim greškama, stičemo iskustvo, perspektivu i zrelost.

6. Razvijajte telo, um i osećanja - Tako ćete živeti punim plućima, imati više samopouzdanja, zrelosti, privućićete najbolje ljude.

7. Zapamtite da ne možete uvek biti u pravu - Tvrdoglavost nije privlačna. Umesto da branite svoje gledište, vodite dijalog, pitajte čoveka zašto je uveren u svoje, budite iznad argumenata ko je u pravu.

8. Kreirajte svoj svet - Obično od roditelja i društva učimo kakav treba da bude naš život, ali kada ste zreli, vreme je sami da ga kreirate - onako kako vi to želite. Stvorite svoj svet koji je u skladu sa vašom prirodom, zaštitite ga, živite u njemu i u njega puštajte samo one ljude koji su vredni vaše ljubavi.

Izvor: Sensa