U ljubavi i flertu sve je dozvoljeno, pa, skoro sve. I muškarci i žene služe se različitim taktikama kako bi osvojili suprotan pol. Nekada uspe, nekada ne, ne postoje univerzalna pravila niti garancija da ćete nekog osvojiti. Da bi se desila hemija između dvoje ljudi, potrebno je da se ispuni mnogo uslova. Fizički izgled nije presudan, ali je veća verovatnoća da će se neko zaljubiti u vas ako mu se i fizički dopadate nego ako ste mu odbojni. Slaganje karaktera je jedan od osnovnih uslova- ako toga nema, teško da veza može da opstane.

Evo nekoliko taktika koje možete primeniti za osvajanje muškarca:

1. Umereno nepristupačna

Muškarci vole kada je žena zagonetka, a ne nešto lako dostupno i očekivano. Devojke koje trče za muškarcima nisu im mnogo privlačne, a u slučaju kada jesu, ta zainteresovanost traje vrlo kratko. Više ih privlači ono što je mistično, skriveno, za šta se treba više potruditi da se otkrije, razume, osvoji... Budite svoji, autentični, nemojte da radite isto što i drugi, da volite iste stvari, da želite iste želje. Imajte svoje ja, svoje želje, interesovanja… Muškarci vole žene koje ne može da ima svako. Samo pazite da ne budete previše nedodirljivi tj.-nedostupni. Takav stav odbija, govori „ne prilazi mi“.

2. Budite mu pred očima

Ne možete naterati nekog da razmišlja o vama ako mu niste u blizini, ako ne komunicirate. Ponekad je potrebno mnogo vremena kako biste postigli željeni rezultat, tj. osvojili osobu koja vam se sviđa. Ako vidite da vas ne primećuje, nemojte da dignete nos i odustanete. Možda nije shvatio signale koje mu šaljete. Kada ste sigurni da je primetio da ste ga „izdvojili“ u odnosu na ostale, možete preći na sledeći korak.

3. Napravite ga ljubomornim

U njegovom prisustvu pričajte o drugim muškarcima ili budite u njihovom društvu kada vas on vidi. Flertujte s njima sponatno i opušteno. Ne sme da primeti da je ovo namešteno. U suprotnom će njegov ego samo rasti. Ako uvidi da ima konkurenciju, biće  ljubomoran to će ga naterati da se zapita: „Kako je prvo je flertovala sa mnom, a onda je otišla kod drugog?” To će ga naterati da se takmiči, da se više potrudi oko vas. Možda ćete kod njega izazvati i malu količinu besa, u njemu će se probuditi ona iskonska, sirova muška priroda… Jedno je sigurno, neće moći da prestane da misli o vama.

4. Toplo- hladno

Tehnika koja kod mnogih prolazi, ne mora da znači da će proći i kod osobe koja se vama sviđa. Jedna od njih je da mu jasno stavite do znanja da vam se sviđa, komunicirate, vidite da se „zagrejao“, a onda usledi preokret- smanjujete komunikaciju, izbegavate ga, nestanete na nekoliko dana…. Za to vreme on ne zna šta ga je snašlo, zbog čega se tako ponašate, da li je nešto pogrešno uradio...To će mu biti izazov- kako da ponovo privuče vašu pažnju i naklonost.

5. Budite seksi boginja

Fizička privlačnost ima ogromnu moć, a još ako se ispostavi da osoba može da zadovolji naše seksualne fantazije, to vam je već skoro „pola posla“ do nečijeg srca. Bez dobrog seksa nema dobre veze jer će u suprotnom neko uvek ostati nezadovoljan. Stoga se veoma visoko kotiraju veština u krevetu, pažnja koju poklanjate drugoj osobi i trud da i ona postigne zadovoljstvo. Ako zadovoljite njegove fantazije, vi postaje nezamenjiva!

Izvor: Sensa