U životu se suočavamo sa raznim razočaranjima na polju ljubavi. Čak i oni za koje smo verovali da su nam suđeni, odlazili su od nas, a mi smo se nadali da će se vratiti-

Ali, šta uraditi kada nam Univerzum ne vraća staru ljubav, čak iako mi to silno želimo? Verujte zvezdama koje će se kasnije poravnati za vas da biste mogli da budete srećni sa nekom drugom osobom. Ne čekajte da vam se neko vrati samo zato što mislite da je nezamenljiv.

Verujte Mesecu koji osvetljava nebo svake noći. Neka vas inspiriše da rasvetlite svoju duhovnu tamu. Pogledajte ga i zamislite da negde u svetu postoji neko ko sa tugom i nadom gleda u Mesec, kao i vi. Zapamtite, izvan vaše spavaće sobe i misli, čeka vas neograničen svet.

Verujte nebu koje se razvedri posle strašne grmljavine ili oluje. Zapamtite, i vaš život će ponovo biti vedar, miran i pun svetlosti, i videćete jasno Sunce. Zapamtite da ako vas je neko napustio i nije se vratio, nije smak sveta - ponekad je u životu potrebna oluja da očisti i izleči dušu.

Verujte Suncu, koje označava početak novog dana. Verujte u svoju sposobnost da počnete iznova i krenete dalje, napišite novo poglavlje u svojoj knjizi života. Nemojte misliti da ste stigli do kraja. Uvek možete da počnete iznova, jer sve dok ste otvoreni prema svetu uvek ćete pronaći inspiraciju i razlog da se budite svakog dana.

Verujte u Boga. Verujte u njegove odluke, u njegovu volju. Zapamtite da će on pomeriti planine za vas kada dođe vreme, ali neće vratiti partnera koji nije za vas i koji vam nije suđen. Verujte da kada izgubite nešto, dobićete nešto bolje.

Kada vam Univerzum ne vrati bivšu ljubav, preporučuje vam da prestanete da ga tražite i počnete da tražite sebe. To je jedini put koji će doneti promenu nabolje. Univerzum vas uči da sve što vam je potrebno jeste vi sami - kada ovo osvestite, probudićete sve svoje moći i potencijale.

Izvor: Sensa