Nedelju će obeležiti prelazak Venere 23. juna u znak Blizanaca, što će više nego pozitivno uticati na komunikaciju. Danas je letnji solsticij, savršen za romansu i ljubav. Iskoristite povoljan položaj pleneta da ojačate svoju vezu ili da pronađete svoju srodnu dušu

Evo šta predviđa ljubavni horoskop u nedelji od 21. do 26. juna 2022. godine!

Ovan

Položaj planeta učiniće vašu vezu dubljom, toplom i iskrenom. Iskoristite ovaj trenutak da otvoreno pričate s voljenom osobom. To vam često nedostaje, a komunikacija može da donese samo dobre stvari. Ako ste u potrazi za srodnom dušom, ova nedelja obećava da vaša potraga neće biti uzaludna.

Bik

Da biste postigli uspeh u ljubavi, trebalo bi da povećate svoju energiju i da se malo više potrudite kako biste na osobu koja vam se dopada ostavili pozitivan utisak. Ne očekujte da će se nešto desiti samo od sebe. Pokažite malo volje i inicijative. Niko ne voli da čeka, a pažnja prija svima.

Blizanci

Ako ste u potrazi za srodnom dušom, koristite sva raspoloživa sredstva- upoznavanje preko prijatelja i kolega, preko društvenih mreža i što da ne, preko sajtova za uspoznavanje. Nikad se ne zna gde možete da sretnete nekog s kim možete da započnete vezu. Krajem nedelje, Venera u vašem znaku biće vam zvezda vodilja, donoseći vam uspeh u ljubavi.

Rak

Tokom ove nedelje imaćete dosta obaveza I briga, ali neka vas to ne omete da se posvetite svojoj voljenoj osobi. Ako ste sami, ne tražite nekog samo da ne biste bili usamljeni, ili da biste ga pokazali drugima. Budite strpljivi i verujte u ljubav. Ona je dostižna!

Lav

Očekuje vas izazovna nedelja, puna preispitivanja i dilema. Moraćete da promenite nešto u svom razmišljanju ili pogledu na svet kako biste ostali na površini. Ako ste u potrazi za svojom srodnom dušom, prvo raščistite stvari sa sobom, šta je ono što zaista želite. Kako ne biste pogrešili sa izborom, slušajte svoj razum, a ne instuiciju.

Devica

Ako ste nedavno započeli novu vezu, suočićete se sa određenim poteškoćama. Vrlo je verovatno da ćete početi da sumnjate u osećanja svog partnera, ali nemojte odmah padati u depresiju. Oni koji su sami imaju sjajnu šansu da upoznaju nekog s kim ima izgleda da ljubav uspe. Samo bez pritiska. Pustite stvari da idu svojim tokom.