Dnevni horoskop za 25. jun 2022. godine!

Dan počinje pod uticajem konjunkcija Mesea I Urana. Ova konstelacija može izazvati nedostatak unutrašnje ravnoteže, pomalo nerazumne stavove i čudne navike. Ali dobra vest je da se u našem životu može pojaviti ljubav!

Popodne Mesec ulazi u sekstil s Neptunom. To nam donosi empatiju, budi našu maštu, razvijaju se talenti. Bićemo privlačni suprotnom polu.

Uveče će Mesec ući u trigon s Plutonom. Doživljavamo buđenje osećanja, ali će ona možda biti jednostrana. Osetićemo potrebu da doživimo avanture I otkrijemo nova mesta.

Evo kakva je prognoza za 25. jun!

Ovan

Voljena osoba danas podržava svaku vašu odluku, razumevanje će biti na najvišem nivou. Usled toga ćete možda napraviti i korak dalje kada je u pitanju vaša veza.To će ojačati vašu vezu. Pričuvajte novac, nije vreme za veliko trošenje

Bik

Danas nećete imati mnogo razloga za brigu jer će dan biti opušten, prepun lepih stvari, pa konačno možete da zaboravite na probleme. Možda će biti potrebno strpljenje u ophođenju sa pojedinim ljudima, pokažite razumevanje. Uradite nešto lepo za nekog, dobro će vam se vratiti.

Blizanci

Danas po svaku cenu morate da izbegnete svađu. Vodite računa o tome šta govorite drugima kako ih ne biste isprovocirali bez potrebe. Ako izađete iz kuće, očekuje vas lepo provedeno vreme, a postoji šansa za jedan spontan susret koji će vam ostati u lepom sećanju.

Rak

Ne budite lenji i neraspoloženi danas. Stvari se neće uraditi same, a čeka vas dosta toga. Prvo da otvoreno porazgovarate s osobom s kojom ste imali sukob. Šta god da se desi, pokušajte da zadržite smirenost i budite tolerantni, ali se držite svojih principa. Usmerite situaciju u svoju korist

Lav

Danas sve oko vas juri velikom brzinom, stvari se brzo odvijaju. Ako ne budete pažljivi, možete izgubiti važne stvari, ali i prilike koje u žurbi nećete primetiti. Na kraju dana će vas savladati umor, osećaćete se iscrpljeno i bez volje, što vama nije svojstveno. Ali to ne treba da vas brine, prolazno je.

Devica

Danas je dan kada vam trebaju ljubav i pažnja i sasvim je u redu da sebe stavite na prvo mesto. Dosta ste ugađali drugima. Veče ćete provesti u dobrom društvu. Spremite se za komplimente, očaraćete sve prisutne.