Poznati slovenačkoj numerološkinji Lili Sorum istakao je da će jul biti najmanje emocionalno napet mesec u godini, ali to ne znači da će biti dosadan i montonom mesec.

Došlo je vreme za introspekciju, sa sagledamo sebe i svoje postupke, da otkrijemo ono u nama što je bilo tajno. Vreme kada se otkrivaju razne tajne. Sada nije važno šta će komšije reći, već šta vi kažete. Jul može otkriti neku novu istinu koja je ranije bila skrivena od pogleda. Otvorite se neobičnim uvidima, život će moći da vas iznenadi.

Uvek ćemo biti okruženi ljudima koji se ne slažu sa nama. Suprotstavljena mišljenja mogu nam ponuditi drugačiji pogled na istu situaciju, osobu ili vezu. Iskoristimo ovo vreme da istražimo činjenice i stvorimo sopstveno mišljenje.

U julu dominira broj 7 - Uticaj broja 7 nas podstiče da pronađemo sopstvenu istinu po kojoj ćemo delovati. Sada je savršeno vreme da ga promenimo ako nas ne podržava ili jednostavno više ne važi za nas. U životu uvek imamo priliku da promenimo mišljenje. Tokom ovog vremena lakše ćemo pristupiti misaonim obrascima koji snažno funkcionišu na našem nesvesnom nivou. Da li će ih biti moguće promeniti? Verovatno ne, ali nije nemoguće. Tokom života formirali smo i jačali određene misaone obrasce. Apsurdno je pretpostaviti da će se oni jednostavno raspršiti.

Svako od nas je vredan deo sveta. Svako od nas je kap koja čini okean. Čak i naizgled beznačajan čin, kao što je postavljanje činije sa vodom za životinje koje žive napolju po letnjoj vrućini, je čin koji je doprinos. Čekanje ili razmišljanje da neko drugi to uradi je prenošenje sopstvene moći na druge.

Jul će biti vreme istraživanja. Deo meseca energije se smiruju i tako omogućavaju potrebno razlučivanje i vreme za sebe. Uzmi sve blagodeti koje se nude. Pročitajte dobru knjigu, poslušajte predavanje, posetite radionice, budite aktivni.

Avgust će ponovo biti dinamičniji mesec, koji će očekivati da se krećemo i budemo odlučni. Jul je zato više usmeren na um i podizanje kvaliteta nas kao ličnosti. Učinite sve što je u vašoj moći da ostvarite svoje snove.

Izvor: Sensa.si