Asterolozi ističu da će period od 5. jula do 6. septembra za neke horoskopske znakove biti pun izazova. Asteroid Palas koji utiče na pravdu i unutrašnju mudrost, ulazi u znak lizanaca i daje nam pojačanu svest, mogućnost da razumemo svoje potrebe i izrazimo ih.

Mnogi će stajati iza svojih reči, biće povezani sa svojim unutrašnjim bićem i možete se zaštiti od komentara i mišljenja okoline koji vam možda ne prijaju. Ipak, ovo je vreme promena, a neki horoskopski znaci teško će se sa ovim suočiti, prihvatiti, posebno kada je reč o ljubavi.

Evo koja 3 horoksopska znaka očekuju problemi sa prilagođavanjem promenama do 6. septembra, pod uticajem asteroida Palas:

Ovan

Prirodno ste veoma energični, neustrašivi i govorite šta mislite bez dlake na jeziku. Uvek se borite za ono što mislite da je ispravno, ali ponekad ste toliko sigurni u svoju istinu da niste spremni da slušate druge. Za vreme Palasa u Blizancima sve više ćete se zalagati za svoje mišljenje, što će vam otežati razumevanje bliskih, a još teže ćete im se prilagoditi. Možda ćete ponekad osećati da gubite delove sebe prilagođavanjem, ali budite otvoreni i pronađite kompromis koji funkcioniše i za vas i za drugu osobu.

Strelac

Apsolutno volite slobodu i često ste uznemireni razmišljajući o tome kako da se uklopite. Na neki način osećate da prilagođavanjem gubite ono što je vama važno i jedinstveno, i da više ne možete da živite po svojim pravilima. Tokom ovog perioda vaša osećanja će biti još izraženija; uglavnom ćete izbegavati prilagođavanje, ozbiljne razgovore i traženje kompromisa. Ali budite oprezni; upravo ovo izbegavanje može da vas košta veze koje vam mnogo znače. Suočite se sa svojim strahom i iskreno razgovarajte sa drugom osobom o svojim emocijama.

Jarac

Ponekad želite da ugodite svima, a da zaboravite na sebe. Tokom ovog perioda, shvatićete da je vreme da sebe stavite na prvo mesto. Trebaće vam mnogo vremena za sebe i vaši najmiliji će biti iznenađeni, jer ćete odjednom naučiti da kažete ne. Sjajno je što se fokusirate na sebe i naučite da postavljate granice, ali u isto vreme ne zaboravite da je za dobre odnose važno i da se ponekad potrudite za drugu osobu. Pronađite ravnotežu u kojoj možete dobro da se brinete o sebi dok negujete odnose koji vam mnogo znače.

Izvor: Sensa.si