Nedelja od 11. do 17. jula donosi brojne izazove. Posebno nepovoljni dani biće sreda i subota. Prvi je zbog supermeseca, a drugi zbog negativnog aspekta Sunca i Merkura. Ali generalno gledajući, planete će mnogima doneti hrabrost i odlučnost, a krajnji ishod zavisiće isključivo od pojedinaca i njihove spremnosti na akciju. Evo šta nedeljni horoskop donosi vašem znaku:

Ovan

Iako je aktivni Mars nedavno napustio vaš znak, i dalje želite da se oslobodite onoga što vas muči i čini da se osećate napeto. Držite emocije pod kontrolom, mnoge probleme sami sebi stvaramo negativnim mislima. Posvetite se partneru, oseća se zapostavljeno. Organizujte romantično veče iznenađenja

Bik

Nerasploženi ste, ne odgovarate na poruke, zbog čega se mnogi u vašoj okolini osećaju uvređeno. Možda bi trebalo da preispitate svoje ponašanje? Oni nisu krivi što ste vi mrzovoljni. Ako ste nekom nešto obećali, potrudite se da ispunite obećanje. Iznenadite partnera, pokažite da vam je stalo.

Blizanci

U vašem životu počinje niz sreće i to vredi iskoristiti. Sada je najbolje vreme da promenite posao, započnete novi projekat ili da odigrate igu na sreću. Velike su šanse za dobitak! Možda nisu milioni, ali svakako se računa, a pobeda će sigurno biti vaša! Vaši snovi se mogu ostvariti brže nego što mislite.

Rak

Vreme je da prestanete da se povlačite i drugima sklanjate s puta. Budite odlučniji u svojim postupcima, kažite glasno šta želite! Strategija da se stalno skrivate u svojoj ljusci i ignorišete probleme nije najbolja. Samopouzdanim ljudima se dive – za razliku od onih koji se stalno žale.

Lav

Ponovo rizikujete da se uključite u svađu drugih ljudi. Ne bi trebalo da dozvolite svojim impulsima da prevladaju, iako vaša lavlja priroda to snažno želi. Pokažite uzdržanost u komunikaciji, naročito ako je došlo do sukoba mišljenja. Ako vas neko kritikuje, morate da shvatite da to nije uvek lično- možda zaista ima razloga za to.

Devica

Nedostaje vam psihološka stabilnost, napeti ste i pod stresom. Mnogo toga vam je u glavi, teško se koncentrišete, a zbog toga trpi posao. Ako možete, odložite sve obaveze i idite u prirodu. Šetajte, vozite bicikl ili samo gledajte u zelenilo. Pokšajte da pronađete uzrok napetosti.