Horoskop za vikend od 22. do 24. jula 2022. godine!

Ovan

Mesec u Biku u vašem sektoru novca podstiče vas da ponovo razmislite o nedavnim finansijskim odlukama koje ste doneli. Možda ipak nisu bile najpametnije? Mesec u Blizancima u subotu i nedelju osvetljava vaš sektor komunikacije i zajednice, a njegov sekstil sa Jupiterom u vašoj prvoj kući povećava vaše samopoštovanje. U međuvremenu, trigon između Merkura i Jupitera otvara vrata vašoj kreativnosti.

Bik

U petak, Mesec u vašem znaku ističe vaše samopouzdanje, pojačavajući vam šarm i harizmu. Njegov sekstil sa Neptunom i trigon sa Plutonom pozivaju vas da proširite svoje vidike i da se više družite. Mesec u Blizancima u subotu i nedelju usmerava vašu pažnju na finansije i prosperitet. U međuvremenu, sekstil s Jupiterom i trigon s Merkurom donose dobre šanse za dodatni priliv novca.

Blizanci

Mesec u Biku u petak osvetljava mistične stvari u vašoj karti, a njegov sekstil sa Neptunom i trigon sa Plutonom osnažuje vašu intuiciju i mentalne sposobnosti. Radite na jačanju snage volje! U subotu i nedelju, Mesec u vašem znaku osvetljava vaše samopouzdanje. Isto tako, njegov sekstil s vašom vladajućom planetom, Merkurom, i Jupiterov trigon sa Merkurom učiniće da komunikacija i zapažanje postanu vaše super moći.

Rak

Mesec u Biku u vašoj jedanaestoj kući prijateljstva podstiče vas na druženje- dobro iskoristite ovaj trenutak da se zabavite. Mesec u Blizancima u subotu i nedelju podstaknuće vas da kreirate nove snove i želje i pravite planove.  U međuvremenu, njegov sekstil sa Merkurom i Merkurov trigon sa Jupiterom produbljuju vašu vezu sa unutrašnjim ja i postiče vašu potrebu za duhovnošću.

Lav

Mesec u znaku Bika u petak podstaći će vas da se više fokusirate na svoj profesionalni život, dok njegov kvadrat sa Saturnom traži da ponovo razmislite i razmotrite važne stvari pre nego što preduzmete bilo kakvu akciju. Subota i nedelja će verovatno biti zabavni jer Mesec u Blizancima naglašava prijateljstvo i društvene veze. Njegov sekstil sa Merkurom u kombinaciji sa Merkurovim trigonom sa Jupiterom vas osnažuje iznutra, tako da će vam biti izuzetno lako da sklapate nova poznanstva i da se predstavite u najboljem svetlu.

Devica

Mesec u Biku u petak se fokusira na učenje i obrazovanje i na sve korisne stvari koje poboljšavaju vaš život. U subotu i nedelju, Mesec u Blizancima biće u sekstilu s vašom vladajućom planetom, Merkurom. Jupiter je u isto vreme u trigonu s Merkurom i pomaže vam da dostignete same vrhove kada je u pitanju vaša karijera.