Horoskop za vikend od 26. do 28. avgusta 2022. godine!

Ovan

Mesec u Lavu u petak aktivira vašu strast i kreativnost. Kvadrat između Sunca u Devici i vaše vladajuće planete, Marsa, praćen je kvadratom između Meseca u Devici i Marsa. Ovo vas ispunjava obiljem sveže i produktivne energije. Samo budite oprezni, jer se lako može pretvoriti u frustraciju. Mlad Mesec u vašem sektoru zdravlja nudi vam sjajan način da ovu energiju usmerite na pozitivne i korisne stvari.

Bik

Mesec u Lavu u petak usmerava vašu energiju ka domu i porodici, dok kvadrat između Urana i vaše vladajuće planete, Venere, naglašava sukob između vaših potreba za slobodom i udobnosti. Mlad Mesec u Devici u subotu budi romantična osećanja. Opozicija u nedelju između Venere i Saturna usmerava vašu energiju ka unutra, podstičući introspekciju. Uživajte u opoziciji Meseca u Devici sa magičnim Neptunom i provedite vikend u zabavi.

Blizanci

Mesec u Lavu u petak podstiče vašu želju da se povežete sa drugima, a kvadrat između Urana i Venere vas tera da prigrlite slobodu i svoju potrebu za promenom. Mlad Mesec u Devici u subotu pozitivno će uticati na porodične odnose, dok Sunce u Devici i Mesec u kvadratu sa agresivnim Marsom mogu izazvati svađe i sukobe. Nedelja vraća mir, a jutarnji trigon između Meseca i Urana navodi vas da istražujete nove mogućnosti.

Rak

Lav u Mesecu u petak pozitivno će uticati na vaš sektor novca, a kvadrat između Venere i Urana izvlači vaše strahove za sigurnost na površinu. Subotnji mlad Mesec u Devici osvetljava komunikaciju i ljubav u vašoj karti, a dok Sunce u Devici i kvadrat Marsa i Meseca najavljuje svađe i nesuglasice. Savetuje se dodatni oprez. U nedelju, opozicija između Meseca i Neptuna poziva vas da se igrate, da ponovo pronađete dete u sebi i zabavite se.

Lav

Mesec u Lavu u petak podiže vaše samopouzdanje i samopoštovanje. Neočekivani izazov na poslu može biti izazvan kvadratom između Venere u Lavu i Urana u vašoj desetoj kući. Mlad mesec u Devici u subotu dobro će uticati na vaše finansije. Vreme je da se malo više posvetite poslovanju ukoliko želite da uspete. Izbegavajte preteranu potrošnju tokom kvadrata Marsa i Meseca.

Devica

Mesec u Lavu u petak osvetljava vaše snove dok prolazi kroz vašu dvanaestu kuću, dok kvadrat između Venere i Urana u kući vašeg uma može imati previše stimulativan uticaj na vaše ponašanje. Mlad Mesec u Devici u subotu potpuno menja energiju, podstičući vas da se usredsredite na nove početke i planove koji će vam doneti novo uzbuđenje. Zatim, opozicija između Meseca i Neptuna u vašoj sedmoj kući partnerstva ove nedelje gura vas u romansu! Ako ste zauzeti, to će biti savršen trenutak za nežnost s voljenom osobom.