Septembar je simbol promena i novih početaka- mnogi ljudi će imati potrebu da promene posao, želeće da ih više cene i vrednuju, da zarađuju više. Mnogi će sanjati nove uspehe i pobede, dok će se drugi i dalje plašiti da rizikuju i ne izgube ono što već imaju. Evo šta čeka horoskopske znakove na polju finansija tokom septembra:

Ovan

Predstavnike ovog znaka čekaju nove prilike. Astrolozi vam savetuju da što više komunicirate s ljudima koji imaju iskustva i od kojih možete mnogo da naučite i da proširite svoje poslovanje ili da se udružite za pokretanje sopstvenog biznisa. Sve planove koje imate najbolje bi bilo da sprovedete u delo na početku meseca. Od polovine meseca verujte svojoj intuciji, ona će vam pomoći da ostanete na pravom putu. Prvi vikend u septembru biće najbolji trenutak za kupovinu i ulaganje.

Bik

Venera će početkom septembra napustiti znak Lava, što znači da za vas dolazi vreme za aktivno delovanje i inicijativu. Najbolja strategija je fokusiranje na detalje, rešavanje problema čim se pojave, iskrena komunikacija i prisutnost u pravom trenutku na pravom mestu. Nemojte da žurite, to može da vas dovede do nepotrebnih gubitaka. Poštovanje zakona novca i strpljenje pomoći će vam da povećate prihode.

Blizanci

Početkom jeseni moguć je neočekivan i povoljan zaokret u sferi finansija. Nećete propustiti trenutak u kojem treba da preduzmete akciju kako biste povećali svoje prihode. Posebno treba da budete oprezni kada imate posla sa toksičnim ljudima – kolegama, šefovima, klijentima. Komunikaciju s njima svedite na minimum. Čuvajte svoje biopolje od negativnih uticaja i rešite se stavova koji vas sprečavaju da se obogatite. Uspeh vam dolazi vrlo brzo!

Rak

U narednom periodu sreću vam ne donosi sticanje nečega, već oslobađanje od viška. Rešite se viška stvari u kući, oslobidite prostor od negativne energije i dozvolite pozitivnoj da cirkuliše. To će vam doneti novu životnu energiju i pomoći da postanete uspešniji i u finansijskom sektoru. Sfera novca može doneti mnoga prijatna iznenađenja i prilive. Početak jeseni je poželjno iskoristiti za povećanje poslovne aktivnosti.

Lav

Vrlo je verovatno da ćete se setiti nekih svojih greški iz prošlosti koje će vam iznedriti negativna osećanja. Pokušajte da ih se oslobodite kako vas ne bi ometala na putu postizanja ciljeva. Biće teških perioda, ali ne smete da klonete duhom već da se držite svog plana! Samo ako pokažete hrabrost i odsustvo strana od neuspeha imate šansu da utičete na tok događaja u poslovnoj sferi i da iz svake, pa i nepovoljne situacije, izvučete korist.

Devica

Počinje period kada će vam se isplatiti ranije ulaganje. Planete obećavaju uspeh, posebno krajem meseca, kada će položaj planeta i zvezda biti najpovoljniji. Međutim, ne treba očekivati apsolutnu sigurnost: iako je stanje relativno mirno, ne znači da problemi ne mogu da se pojave. Do kraja septembra biće šanse za neočekivani priliv novca, kao i za dobre vesti vezane za poslovanje. Verujte u dobro i dobro će vam se vratiti!