Nedeljni horoskop od 5. do 12. septembra ukazuje da nas očekuje jedna nedelja puna avantura, angažovanja projekata, a astrolozi napominju da su dva dana posebno povoljna za razvoj. Saznajte kada vas čeka energija napretka, uspeha i sreće od koje srce treperi:

Sreda - Horoskop ističe da će vam zvezde na ovaj dan pružiti neverovatan osećaj emocionalne lakoće. Pokušajte da zadržite ovaj osećaj u sebi do večeri! U ovom stanju biće vam osiguran uspeh u poslu i simpatije ljudi koji vas okružuju, kako u poslovnom, tako i u privatnom životu. Pripremite se za prijatna iznenađenja. Možete dati primamljivu ponudu koja obećava da će biti obećavajuća i isplativa. Moguće je da ćete u sredu imati najviše šansi za finansijski proisperitet.

Nedelja - Ovo je dan šara, boja, novih otkrića, trenutak kada se prelaze granice, prevazilaze okviri. Kreativno pristupate svakom pitanju. Zahvaljujući tome, stvari mogu da vam se daju neočekivano lako. Samo neka vas ova lakoća ne opusti. Posvetite se produktivno odeđenim stvarima kojie vam znače. Ovo je zabavan dan kada vas očekuju promene, moguća su nova poznanstva. Recept za danas je jednostavan: nemojte podleći letargiji i apatiji! Budite pozitivni, sačuvajte taj duh u sebi i isto tako će vam se i vratiti.

Izvor: Sensa