Druga nedelja septembra mnogim znakovima donosi suočavanje sa samim sobom, sa problemima i strahovima. Mnogi će izaći kao pobednici, dok će neki ipak popustiti svojim slabostima. Evo šta astrolozi predviđaju horoskopskim znakovima od 5. do 11. septembra!

Ovan

Čeka vas dosta neugodnih situacija. Osetićete neodlučnost i oklevanje neuobičajeno za vas. Nedostatak rešenja može biti posledica činjenice da postoje dve dijametralno suprotne tačke gledišta, a vi niste spremni da prihvate nijedno od njih. Mnogi Ovnovi će morati da kriju svoja osećanja. Da biste doneli pravu odluku, potrebna vam je emocionalna ravnoteža, a dok je uspostavite, možda će biti kasno.

Bik

U opasnosti ste da izgubite uobičajenu samokontrolu i da dozvolite strastima da upravljaju vama. Tamo gde treba da usporite, vi ćete dodavati gas i obrnuto. Ako imate u planu putovanje, bolje ga odložite za neki povoljniji period, sada nije dobar trenutak za to. Osetićete uticaj negativne energije u svom okruženju, posebno od nekih bliskih ljudi.

Blizanci

Za vas će ova nedelja biti prilično povoljna i pozitivna, posebno u pogledu postizanja rezultata. Dolaze vam radosne vesti, poslovna putovanja, poduhvati koji obećavaju. Ovo je vreme kada će mnogi Blizanci zablistati i ostvariti uspeh, posebno oni koji ne prave kompromise, već se čvrsto drže svojih stavova. Dobićete mnogo komplimenata i priznanja.

Rak

Čeka vas rušenje iluzija i odbacivanje starih želja. Za to neće biti krvi niko drugi do vi. Patićete, osetićete nepravdu. Morate da shvatite da ste većinu situaciji sami izazvali. Potrebno je da analizirate svoja osećanja i izvučete prave zaključke. Neki Rakovi će se u ovom periodu susresti sa čudnim iskustvima i toksičnim i emocionalno neuravnoteženim osobama. To će vas naterati da promenite neke svoje stavove i vrednosti.

Lav

Imate sve šanse da se ove nedelje otarasite svojih zavisnosti, kako fizičkih tako i emocionalnih. Neko će se osloboditi strahova i iluzija, a neko uticaja druge osobe ili svoje slabosti. Mnogi uspeti da vrate kredit ili dugove, da stave tačku na stare opterećujuće odnose ili da kažu zbogom poslu koji ih iscrpljuje. Mnogi odnosi postaće jasniji- ljubavni trouglovi će nestati, raskinuće se veze koje nemaju šanse da opstanu. Mnogi Lavovi će osetiti oslobođenje.

Devica

Ova nedelja vam donosi sukobe usled kršenja obećanja ili neispunjenja obaveza. Moraćete da preuzmete odgovornost! Malo je verovatno da ćete naučiti lekcije, ali oni koji uspeju da uvide svoje greške i donesu ispravne zaključke, imamju šansu da ublaže udarac karmičkog „bumeranga“. Neke Device će se susresti sa pravnim problemima. Povećano interesovanje suprotnog pola delimično nadoknađuje vašu emocionalnu nestabilnost u ovoj teškoj nedelji.