Danas je Venera ušla u znak Device tako da će ovaj znak blistati u narednom periodu! Međutim, polovinom meseca, Venera će biti u negativnom aspektu s Marsom, i donosi dosta konfuzije, otkrio je astrolog Dušan Veličković, gostujući na TV Prva. Mogući su ljubavni trouglovi, a pod uticajem retrogradnog Merkura koji počinje 10. septembra i nepromišljene odluke i problemi u komunikaciji.

Seprembar je mesec u kome se obično desi ono što obeleži celu godinu, a ako se ne desi sada, sigurno će se desiti do kraja godine. Evo šta naredni period donosi horoskopskim znakovima:

Ovan

Imaćete dosta sreće, ali će vas Jupiter stavljati na iskušenja, posebno u ljubavi.

Bik

Uran vam donosi nove, do sada neprimenjene ideje kako da dođete do novca.

Blizanci

Svodite račune, a imaćete i dosta enegije, zahvaljujući Marsu. Dobićete nagradu koju željno očekujete.

Rak

Rakovi kreću u nešto potpuno novo, a najbitniji dan biće 9. septembar kada Merkur krene retrogradno. Od tada za njih kreću dešavanja koja treba da obeleže ovu godinu.

Lav

Otvaraju vam se mogućnosti za veliki novac i nove prilike za uspeh. Moguće su određene nesuglasice u partnerskim odnosima

Devica

Počinje sjajan period, naročito za one predstavnike znaka koji su slobodni. Otvoraju vam se mogućnosti za nove ljubavi.

Vaga

Počinje sjajan period za posao, ali treba da budete oprezni, jer su mogući pogrešni potezi koje izaziva Merkur.

Škorpija

Uživate u životu, pokušavajući da spojite lepo i korisno i da vam ono što radite donese zadovoljstvo.

Strelac

Prati vas sreća jer je Jupiter u 5. polju, a naći ćete je gde god da je tražite- bilo u poslu, u ljubavi, u putovanjima…

Jarac

S obzirom na sve okolnosti može da vam bude veoma lepo. Venera u 9. polju donosi poznanstvo s osobom iz inostranstva. Imaćete i novca i posla. Ovog meseca dobijate ono što ste zaslužili.

Vodolija

U ovom mesecu biće dosta prilika u oblasti finansija- novi planovi, novi poslovi, investicije. Ipak, nedostaje vam novac da biste realizovali sve planove.

Ribe

Nemaju prepreke, biće dosta prilika na polju ljubavi i obilje lepih stvari zahvaljujući Veneri. Budite oprezni s novcem.

Izvor: Sensa