Horoskop za vikend od 9. do 11. septembra 2022. godine!

Ovan

Mesec u Ribama vas podstiče da izrazite svoju nežniju i duhovniju stranu. U petak uveče, njegov kvadrat sa vašom vladajućom planetom, Marsom, u kombinaciji sa punim Mesecom zahteva od vas da budete odlučni i čvrsti. U subotu uronite u svoju kreativnost i društveni život. U nedelju, konjunkcija sa Jupiterom u Ovnu u vašoj prvoj kući učiniće da postanete magnet za sreću i da privučete svu pažnju. Uživajte u ovim trenucima!

Bik

U petak, Mesec u Ribama i opozicija u vašoj vladajućoj planeti, Veneri, podstiče vas da posvetite malo više vremena i pažnje svojim najmilijima i da izgladite eventualne nesuglasice. U subotu, pun Mesec u konjunkciji sa Neptunom donosi vam pojačanu empatiju. U nedelju, Mesec u Ovnu aktivira vašu dvanaestu kuću snova. Nećete dobro spavati, ali će zato vaša kreativnost biti podignuta na nivo supermoći.

Blizanci

U petak i subotu, vaša intuicija će biti na najvišem nivou dok se pun Mesec u Ribama povezuje sa Neptunom u vašoj desetoj kući. Verujte onome što osećate, to će vam pomoći da napravite ispravan sledeći korak. U nedelju, Mesec u Ovnu vas podstiče da odvojite vreme za zabavu sa svojim prijateljima. Međutim, suprotnost između Meseca i vaše vladajuće planete, Merkura, znači da morate posebno da vodite računa o onome što kažete naglas kako neko ne biste pokvarili odnose s ljudima koji su vam bitni.

Rak

U petak i subotu, pun Mesec u Ribama I Neptun donose vam kreativnost i maštu, podstičući vas da se bavite temama koje vas oduvek zanimaju ali niste nalazili vremena da im se posvetite. Razmotrite odlazak na putovanje, napravite planove koji vam proširuju vidike i izađite iz bilo koje rutine koja vas sputava. U nedelju, Mesec u Ovnu naglašava vaše snove i ciljeve, a konjukcija Meseca sa Jupiterom vam donosi novac, sreću i sjajne mogućnosti za karijeru.

Lav

Vaša intuicija će biti na zavidnom nivou u petak i subotu dok pun Mesec u Ribama aktivira skrivene misterije u vašoj karti. Možda ćete biti preosetljivi, odvojte vreme da se malo possvetite sebi. U nedelju, Mesec u Ovnu pokrećevašu energiju za avanturom i istraživanjem. Njegova konjunkcija sa Jupiterom može vas učiniti previše samouverenim, pa pazite da ne ulazite u nepotrebne rizike.

Devica

U petak i subotu preplaviće vas ljubav, saosećanje i nežnost vaš dok pun Mesec u Ribama bude u konjukciji s Neptunom u vašoj sedmoj kući partnerstva. Iskoristite trenutak da ojačate svoj odnos s voljenom osobom i napravite korak dalje u vezi. Mesec u Ovnu u nedelju se povezuje sa Jupiterom, aktivirajući vaš sektor intimnosti, tako da će ceo vikend biti posvećen ljubavi!

Vaga

Pun Mesec u Ribama u konjunkciji sa Neptunom, osvetljava zdravlje i blagostanje u vašoj karti u petak i subotu. Neka vaš odnos sa sobom bude prioritet. U potpunosti se posvetite sebi, radite ono što volite i napunite baterije. U nedelju, Mesec u Ovnu u konjunkciji sa Jupiterom donosi sreću vašem odnosu sa voljenom osobom, osvetljavajući vašu sedmu kuću partnerstva. Vreme je da razgovarate o sledećem koraku u vašem zajedničkom životu.

Škorpija

Kreativnost, mašta i strast će biti na najvišem nivou u petak i subotu zahvaljujući punom Mesecu u Ribama u konjunkciji sa Neptunom. Sada je najbolje vreme da se posvetite kreativnosti i zabavnim projektima. U nedelju, Mesec u Ovnu u konjunkciji sa dobronamernim Jupiterom, stavlja u fokus vaše zdravlje i blagostanje. Nađite vremena da radite stvari koje vas čine srećnim i napunite baterije.

Strelac

Pun Mesec u Ribama povezuje Neptun u vašoj četvrtoj kući, donoseći svu ljubav I osećaj zajedništva. U nedelju, Mesec u Ovnu u konjunkciji sa vašom vladajućom planetom, Jupiterom aktivira vašu kreativnost i strast, podstičući vas da provedete dan uživajući u projektima koji su vam donose ličnu satisfakciju.

Jarac

Pošto pun Mesec u Ribama povezuje saosećajni Neptun u vašoj karti u petak i subotu, vaš fokus će biti na povezivanju sa drugima i uključivanju u vašu zajednicu. Izađite iz svoje zone udobnosti, uradite nešto što vam nije svojstveno. Pomozite onima kojima možete. U nedelju, Mesec u Ovnu u konjunkciji sa velikodušnim Jupiterom, donosi sreću vašoj porodici i domu.

Vodolija

Pun Mesec u Ribama spaja Neptun i sekstiluje vašu vladajuću planet, Uran. Ovo će staviti fokus na vašu intuiciju i na finansije. Verujte svom iskustvu i preduzmite korake koji vam se čine najlogičnijim. U nedelju, Sunce u trigonu sa Uranom i Mesecom u Ovnu u konjunkciji sa Jupiterom, donosi vam avanturu i sjajnu priliku koju ne bi trebalo da propustite, dok vas Uran podstiče da unesete novu energiju u svoj život.

Ribe

Vi ste miljenici planeta ovog vikenda dok pun Mesec spaja vašu vladajuću planetu, Neptun, u vašoj prvoj kući. Vaša kreativnost, mašta, ali i privlačnost biće na vrhuncu! U nedelju, Mesec u Ovnu spaja Jupiter u vašoj drugoj kući prosperiteta, donoseći vam novac, sreću i dobre finansijske prilike. Verujte svojoj sreći i budite spremni da je zgrabite u pravom trenutku!

Izvor: Sensa