Ovo će biti veoma povoljna nedelja, uprkos početku retrogradnog Merkura. Mnogi će imati dobre šanse, ali od svakog znaka ponaosob zavisi kako će se snaći. Evo šta predviđa nedeljni horoskop od 12. do 18. septembra 2022. godine

Ovan

Početkom nedelje bićete u iskušenju da „povuku“ svoja obećanja. Osetićete želju da budete slobodni u svemu. To je lepo, ali ne smete da zaboravite na svoje obaveze. Neki Ovnovi rizikuju da padnu pod uticaj osobe koja nema dobre namere. Ovnovi koji imaju problema u odnosima sa svojom srodnom dušom osetiće želju da konačno shvate suštinu ovih problema

Bik

Od 13. septembra ulazite u period mentalnog odmora, fokusirajući se na neku važnu ideju. Zaboravite na posao, potreban vam je restart. Pokazaće se da niste spremni da pokažete inicijativu u ličnim odnosima što može dovesti do stagnacije. Ali, ako u vezi ima nesporazuma ili sukoba, onda izbegavanje problema ne doprinosi njihovom rešavanju.

Blizanci

Ova nedelja će biti posvećena porodičnim pitanjima. Mogu se pojaviti stvari vezane za nasleđe ili nekretnine. Nedelja vam donosi povoljnu finansijsku situaciju i prihode, a najvredniji Blizanci ostvariće zapažen uspeh u karijeri ili ponudu za novi posao. Imate šansu da ostvarite svoju dugogodišnju želju.

Rak

Mnogi predstavnici ovog znaka biće zaokupljeni poslovima drugih ljudi. U profesionalnoj sferi, treba da slušate svoju intuiciju koja će vam pomoći da ostvarite interese i rešite stare probleme. Postoji samo jedan savet za vas –šta god da radite, pokušajte da se ne poletite previsoko. To će vam omogućiti uspeh ove nedelje.

Lav

Celu nedelju obeležiće dobre vesti, zaslužene pobede, javna priznanja. Čekaju vas poslovna putovanja, u kojima postoji šansa da pokažete sve svoje liderske kvalitete, nakon čega sledi unapređenje ili veća plata. Neki Lavovi će dobiti dugo očekivanu izjavu ljubavi. Lavovi u vezi mogu da očekuju period harmonije i sreće.

Devica

Događaji će se postepeno ubrzavati, a energetski potencijal će se povećati ove nedelje, međutim, problem može da nastane jer ne želite ničega da se odreknete kako biste ostvarili svoje ciljeve. Astrolozi ističu da će pobednici biti samo one Device koje se ne plaše da žrtvuju nešto važno da bi stekle nešto još važnije i značajnije u svom životu.