Astrolozi ističu da će ova nedelja bidti posebno intezivna, jer osećamo energiju šest retrogradnih planeta: Plutona, Saturna, Neptuna, Jupitera, Urana i Merkura. Sunce je u znaku Device i podstiče nas da analiziramo i zaključujemo. Iako će sedmica biti puna izazova, neki dani nam mogu doneti radost i poletnu energiju. Saznajte koji su srećni dani za vaš horoskopski znak:

Ovan: ponedeljak, 12. septembar

Mesec u Ovnu vam omogućava da se vratite sebi. To će vas ohrabriti da sami delujete i prestanete da je tražite motivaciju kod drugih. Na ovaj dan radite na prihvatanju sopstvene autentičnosti i sledite svoja osećanja, bez obzira na to šta drugi misle.

Bik: subota, 17. septembar

Krajem nedelje ćete posebno intenzivno osetiti energiju retrogradnog Saturna i Urana. Oni vam nude neke nove perspektive i mogućnosti da vidite stvari u životu iz drugih uglova. Dobićete jasniju sliku o svojim problemima i predstavu o tome kako možete da imate više sreće i zadovoljstva u životu.

Blizanci: subota, 17. septembar

Mesto Meseca u vašem znaku donosi vam jasnoću koju ste tražili. Omogućava vam da prihvatite sopstvenu istinu i prestanete da sumnjate u svoja osećanja. Za to vreme shvatićete kako možete napredovati u životu i napraviti sledeći korak ka sreći. Vreme je za novo poglavlje.

Rak: petak, 16. septembar

Venera u Devici se poravnava sa Marsom u Blizancima, nudeći vam priliku da se otvorite i uključite u važne razgovore sa onima koji su vam bliski. Venera u Devici jača vaše komunikacijske veštine, a Mars u Blizancima vam donosi strast i želju da živite život zasnovan na sopstvenim uverenjima i željama. Ovo je gorivo za promene koje želite.

Lav: Subota, 17. septembar

Mesec u znaku Blizancima će probuditi vaš društveni život, kako na poslovnom, tako i na ličnom planu. Shvatićete koliko se bolje osećate kada ste okruženi ljudima. Možda tokom ovog perioda razmišljate koje veze vas najviše podržavaju i koji ljudi ne zaslužuju da budu deo vašeg života.

Devica: petak, 16. septembar

Sunce u vašem znaku je u skladu sa Neptunom u Ribama. Ova posebna energija daje vam osećaj da konačno prelazite preko nečega što vam je donedavno zauzimalo mnogo prostora u glavi. Ovo je dan kada vaši izazovi počinju da se okreću u pozitivnijem pravcu.

Vaga: petak, 16. septembar

Kada se Venera u Devici i Mars u Blizancima poravnaju, to je odlična prilika da naučite nešto novo u oblasti koja vam mnogo znači. Vreme je da proširite svoje znanje, produbite svoje ideje i sledite svoj poziv. Ovo će vam dodatno olakšati da zaista živite svoju misiju.

Škorpija: petak, 16. septembar

I vi ćete osetiti posebnu energiju koju donosi poravnanje Venere u Devici i Marsa u Blizancima. Za vas je ovo vreme da se fokusirate na svoje društvene krugove i otvorite se voljenim osobama. Ovo će vas još više približiti i dati vam novi nivo intimnosti, a istovremeno će vam omogućiti da živite još autentičnije.

Strelac: nedelja, 18. septembar

Ovog dana ćete posebno intenzivno osetiti energiju šest retrogradnih planeta, podstičući vas da se fokusirate na svoje zdravlje i karijeru. Razmislite kako možete donositi odluke na poslovnom planu koje će doprineti zdravijem svakodnevnom životu, duševnom miru i blagostanju.

Jarac: nedelja, 18. septembar

Pluton u vašem znaku je već doneo mnoge važne uvide i promene u mnogim oblastima. Pred kraj ove nedelje on će vam doneti još jednu veoma važnu lekciju koja će možda čak promeniti put koji je pred vama. Pratite svoja osećanja i budite otvoreni za promene.

Vodolija: subota, 17. septembar

Mesec u Blizancima će dovesti do zaključka vaša nedavna razmišljanja. Mnogo ste razmišljali o svom sledećem koraku, ali sada je vreme da živite u skladu sa svojim autentičnim vrednostima i počnete da sledite sebe, bez obzira na mišljenje onih oko vas. Na ovaj način ćete uvek donositi ispravne odluke.

Ribe: petak, 16. septembar

Sunce u Devici se poravnava sa Neptunom u Ribama, donoseći vam dobre vesti. Možda će vam se ukazati prilika ili ponuda koja će vam pomoći da sledite svoj poziv. Petak je prilika da započnete novo poglavlje i zakoračite u noviju verziju svog života koja je još punija i autentičnija.

Izvor: Sensa.si