Novčani horoskop za jesen 2022. godine!

Ovan

Ovnovi su skloni rasipanju i brzopletim kupovinama. Vole da kupuju sitnice koje im donose radost. Trebalo bi da naučite da budete pažljiviji u trošenju i naviknete se da štedite novac. Ove jeseni, finansijska sreća vam ide na ruku. Moguće su povišice, bonusi, unapređenja.

Bik

Jesen obećava da će biti dobar period za Bika, ne predviđaju se problemi sa novcem. Međutim, ovo nije najbolje vreme za velika ulaganja, pa ga je bolje posvetiti štednji i planiranju. U septembru mogu nastati nepredviđeni troškovi vezani za pomoć najmilijima. Kasnije se stvari mogu srediti.

Blizanci

Ključna reč za Blizance ove jeseni je stabilnost. Ostvarujete savršen balans između potrošnje i dobiti. U finansijama za vas vlada mirna luka. Ipak, nemojte preterivati sa troškovima kako u zimu ne bi došlo do finansijskih rupa.

Rak

Jesen će se pokazati kao prilično miran period za Rakove u finansijskom smislu. Vaš rad i rud napokon će da s eisplati. Možete da se opustite i odmorite, da udahnete svež vazduh sa puno mira. Verujte svojoj intuiciji, ona će vam reći prave odluke za planiranje budžeta.

Lav

Lavovi će imati period sa puno promena. Moguće je da ste u poslednjim danima oiskudevali kada je reč o novcu i stvarima koje želite, ali sada se situacija menja. Očekuju se redovna primanja gotovine koja će poboljšati vašu finansijsku situaciju. Ponašajte se odgovorno prema finansijama.

Devica

Tokom jeseni možete imati uspeh i zaraditi više novca nego što želite. Sredinom jeseni osetićete nalet energije, zahvaljujući kojoj ćete sami rešiti svoje probleme i pomoći bližnjima. U novembru, nakon što završite važne stvari, konačno možete da se opustite sa svojom porodicom.

Vaga

Mogući su problemi sa finansijama tokom jeseni. Neki prilivi novca na koje ste računali mogu da presuše. Ostanite mirni, stabilizujte troškove, pažljivije planirajte budžet. Ne očajavajte, u novembru će sve doći na svoje i tada možete ostvariti poslovne i finansijske ciljeve.