Prema prognozama astrologa, očekuje nas nedelja novih težnji i šansi: mnogi znakovi imaju prilike da zarade novac, nekima že trebati više motivacije, a nekima malo više smelosti. Evo šta nedeljni novčani horoskop od 10. do 16. oktobra 2022. godine donosi vašem znaku.

Ovan

Ovan ima priliku da izabere pravi put u životu i započne nešto novo: pokrene novi posao ili promoviše neku novu, kreativnu ideju. Planete ukazuju da je ovo vreme za akciju i inicijativu u svakom smislu Budite prisutni, krećite se, radite- to je najbolji plan koji može da vam donese napredak. U sredu je moguć neočekivani povoljan obrt kada je novac u pitanju.

Bik

Lepo je baviti se introspekcijom, ali se potrudite da ne ulazite previše duboko u sebe. To može da vas dovede do nesigurnosti, što će negativno da se odrazi na uspeh u poslu. Veoma je važno da se rešite pogrešnih uverenja o novcu koja vas sprečavaju da se obogatite. P Za sve važne stvari, najbolji je početak nedelje, a krajem sedmice čekaju vas mnoga prijatna iznenađenja.

Blizanci

Očekaju vas nove prilike, ali je moguće da će sa njima stići i novi problemi. Pokušajte da na njihovo rešavanje ne trošite mnogo vremena i truda. Ovaj mesec dobro je da iskoristite kako biste povećali svoju poslovnu aktivnost. Merkur će vam pomoći da duže ostanete na površini i na visini svojih zadataka. Komunikacija sa pravim ljudima na ključnim pozicijama pomoći će vam da ostvarite svoje ciljeve i povećate prihode.

Rak

Kad god ste u neizvesnoj situaciji, trudite se da ne pokleknete pred teškoćama, već da se pridržavate plana i čvrsto idete ka ostvarenju svog cilja. Zaboravite na sve što je bilo, na sve greške iz prošlosti. Imate sjajnu priliku da analizirate svoje postupke i da ih svojih grešaka izvučete pouke. Ako planirate investicije, ponedeljak i sreda su najbolji dani.

Lav

Tokom ove nedelje ne očekujte sigurnost- planete će finansijsku situaciju učiniti još intrigantnijom, ništa neće biti izvesno. Ipak, do kraja nedelje biće i šansi za neočekivani priliv novca kao i za dobre vesti. U sredu, apsekt Merkura prema Jupiteru može u velikoj meri da utiče na tok događaja u poslovnoj i finansijskoj sferi, naročito kada su vaši poslovi u pitanju.

Devica

Na početku nedelje trebalo bi da sredite životni ali i poslovni prostor prostor, oslobodite se viška stvari, završite sve započeto jer ćete tako najbolje iskoristiti prelazak Merkura u znak Vage. Očekuje vas povećana produktivnost koja će doneti i sjajne finansijske rezultate. Ovo posebno važi za one koji imaju sopstveni biznis. Uprkos pozitivnom položaju planeta, astrolozi vam savetuju da se ne oslanjate na sreću, već na razum.

Vaga

Pokušajte da napravite plan kako da minimizirate troškove. Marljivost i zalaganje u potpusnosti će vam se isplatiti. Venera će nastaviti da vam obogaćuje maštu, što će iznedriti mnoge kreativne ideje. Nedelja vam donosi jedinstvenu priliku da se rešite svojih novčanih problema, možda će to biti povišica, možda dodatni posao, stoga bi ovu priliku trebalo oberučke da prihvatite.

Škorpija

Okružite se pozitivnim i prijatnim ljudima. Ovo će vam pomoći da dobijete nove, kreativne ideje u vezi sa ulaganjem novca, a to će rezultirati povećanim prihodima u budućnosti.. Merkur će vam poboljšati intuiciju, kao i pronicljivost, iskoristite je pametno!

Strelac

Ponedeljak, sreda i petak su najpovoljniji dani da postignete ono što želite u oblasti novca i karijere. Možete tražiti povišicu ili započeti razgovor o unapređenju. Ako razmišljate o pokretanju sopstvenog posla, sada je pravi trenutak za to, kao i za ulaganja.

Jarac 

Ove nedelje, astrolozi vam savetuju da se usredsredtie na otplatu dugova, ako ih imate. To će vam pomoći da promenite svoje živote nabolje. Merkur vam pomaže da steknete bistrinu uma i trezven pristup, kao i da lakše rešavate probleme i pridobijete konkurente na svoju stranu. Samo treba da zapamtite svoje glavne ciljeve i da ih držite, bez obzira na sve.

Vodolija

Bićete puni snage i odlučnosti, stoga iskoristite ovaj period da proširite posao i profitirate što više. Ne posustajte, šta god da se desi. Zdrava praktičnost i umerena štedljvost spasiće vas velikih finansijskih gubitaka. Ali povedite računa i o mislima- negativna razmišljanja takođe uništavaju novčanu sreću.

Ribe

Pokažite samopouzdanje i privucite finansijsku sreću. Ne bi bilo loše da potražite dodatni izvor prihoda, hobi koji bi mogao da preraste u biznis… Povežite se sa uticajnim ljudima, profitabilna poznanstva donose sjajne šanse za uspeh.

Izvor: Sensa