Nedeljni horoskop od 7. do 14. novembra 2022. godine!

OVAN

Prioritet za Ovna je pronalaženje odgovarajućih načina da se smiri. Filozofski pristupajte životu, pokušajte da svemu uznemirujućem pristupite sa malo ironije. Tako možete mnogo lakše da se nosite sa novim problemima i sačuvate svoj nervni sistem.

BIK

Period je nepovoljan za bilo kakve velike odluke. Nivo životnog potencijala je primetno smanjen, što znači da nećete moći da pokažete talenat i veštine ili da preokrenete situaciju u svoju korist. Mogući su negativni trenuci, ali se samo malo strpite i oluja će brzo proći.

BLIZANCI

Biće to dobra nedelja za Blizance. Možete mirno da se prihvatite novih zadataka koje ćete lako rešiti, a takođe ne propustite priliku da lako rešite pitanja o starim dugovima. Povoljan trenutak za učenje nečeg novog, proširenje obima svog znanja.

RAK

Postoji mogućnost da Rakovi ne shvataju ozbiljno svoje zdravlje. Trebalo bi da naučite kako da trošite energiju u fazama, bez žurbe, inače možete doživeti emocionalno sagorevanje na poslu. Obratite pažnju na sport, posebno, hodajte češće na svežem vazduhu.

LAV

Sada je poseban period za žene Lavove, jer lako osvajaju i privlače pažnju. Iskoristite ovu energiju za lični razvoj i nova poznanstva. Za muškarce, sve je malo komplikovanije - bolje je odložiti kreativne i popravljane poslove do dobrih vremena. Ne preterujte u obavezama i obratite pažnju na svoje zdravlje.

DEVICA

Blagotvorno dejstvo na blagostanje i fizičku spremnost -  Device očekuje povoljan energija kada je reč o sportu i kratkim putovanjima. Postaćete popularniji, znate kako da nekoga ubedite u nešto, dobićete nove alate za razvoj karijere. Sada se preporučuje da se radoznalost usmeri na saznanja u oblasti nauke i kreativnosti.