Nedeljni horoskop od 14. do 20. novembra 2022. godine!

OVAN

Količina posla će se povećati, ali radite samo ono što možete. U suprotnom, možete ugroziti odnose sa voljenima i potkopati svoje zdravlje. Nađite vremena za opuštanje, idite u posetu ili idite u bioskop. Pokušajte da ne namećete svoje mišljenje drugima, to može dovesti do konfliktne situacije. Vikendom će voljenima biti potrebna vaša podrška i pažnja.

BIK

Nivo vašeg učinka je toliko visok da drugi ne mogu da vas prate. Izbegavajte konflikte sa kolegama. Može doći do nekih problema zbog nedostatka informacija. Nemojte se svađati sa autoritetima, moguće su negativne posledice. Za vikend možete postići ispunjenje svoje želje.

BLIZANCI

Imaćete maksimalnu slobodu delovanja, ali njome se mora upravljati mudro. Iskoristite to na najbolji način. Pokušajte prvo da razmislite, pa onda govorite. Međutim, morate biti iskreni prema sebi i drugima. Vikend može biti odlično vreme za upoznavanje novih ljudi.

RAK

Moguć je neočekivani zaokret na bolje u odnosima sa drugima. Ako ste sa nekim posvađani, biće prilike da se pomirite. Možete postići značajan uspeh u svom poslu, popeti se na lestvici karijere. Novac će stizati redovno, ali će i troškovi biti veoma značajni, tako da pažljivo trošite finansije.

LAV

Trenutno niste raspoloženi za komunikaciju, ali ne ulazite u raspravu sa drugima. U ličnim i poslovnim odnosima do nesporazuma i sukoba može doći zbog žurbe. Odnosite se prema drugima s poštovanjem, a u slučaju sporova ne zaboravite na smisao za humor. Pokažite nežnost i toleranciju prema voljenoj osobi. Vikendom pokušajte da se odmorite od gužve. Provodite vreme sa pozitivnim i dobrim ljudima.

DEVICA

Verovatno značajna promena u vašem društvenom krugu. Sa bivšim prijateljima biće malo zajedničkog, ali će se pojaviti nova poznanstva. Radićete posebno produktivno, a kasnije ćete moći slobodnije da dišete, napravite pauzu. Mogu se pojaviti poteškoće iz kojih možete pronaći izlaz uz pomoć starih prijatelja.