Godišnji ljubavni horoskop za 2023. godinu ističe da će biti pun novih mogućnosti za ponalaženje ljubavi, što će posebno radovati one koji su u prethodnoj godini bili usamljeni i ništa im se posebno nije dešavalo na ljubavnom planu. Neki od značajnih astroloških aspekata vas podstiču da se povežete sa svojim srcem ponovo. kao što je Saturn u Ribama od 7. marta 2023. do 24. maja 2025. Kada Saturn provede dugi vremenski period u saosećajnim i tolerantnim Ribama, lakše ćete oprostiti drugima i usredsrediti se na svoj put isceljenja.

Venera provodi kratak vremenski period u Lavu od 5. juna do 8. oktobra 2023., sa retrogradnim zaokretom koji izaziva dramu od 22. jula 2023. do 3. septembra 2023. kada Venera postane retrogradna, to sa sobom nosi period u kome je najbolje preispitati na šta i na koga trošite svoje vreme, energiju i pažnju. Tokom retrogradnih ciklusa Venere, možete očekivati teme oko intimnosti, seksa, drame, ljubomore i kontrole.

Pomračenje Sunca u Vagi 14. oktobra 2023. može biti odlično vreme da iskoristite šansu za nešto novo i uzbudljivo. ko ste u vezi tokom pomračenja Sunca, želećete da se fokusirate na jačanje aspekata vaše veze koji vam pomažu da pronađete ravnotežu i zadovoljstvo sa svojim partnerom. A ako se nađete sami tokom pomračenja Sunca u Vagi – nemojte se iznenaditi ako se sudbine poklope u vašu korist da vam pomognu da upoznate nekog novog.

Kliknite na svoj horoskopski znak ispod i pročitajte detaljnu godišnju ljubavnu astro prognozu za 2023. godinu!

Izvor: Sensa