Sutra zvanično počinje zima, 21. decembra čeka nas zimskakratkodnevica, a nova 2023. godina je već iza ugla. Dok se Sunce sprema da pređe u Jarca 21. decembra, mnogi će razmišljati o budućim planovima i nastojanjima.

Kako se Sunce ovog dana pomera u kardinalni, zemljanii znak Jarca, svi će biti pozvani da rade na dugoročnim ciljevima koji su u skladu sa uspehom, kao i da usmere pogled na novootkrivene strukture i discipline koje vode ka dostignućima. Kao horoskopski znak kojim upravlja Saturn, sezona Jarca se odnosi na aktivno nastojanje da poboljšate svoje namere i da sastavite plan koji vas poziva da efikasno započnete proces postepenog postizanja. Najviše će uticati na kardinalne znakove, jer svi oni imaju Jarca u osnovnim oblastima svojih natalnih karata .

Saznajte na koje horoskopske znakove će najpovoljnije i najsrećnije uticati zimska ravnodnevica 21. septembra:

Ovan (20. mart - 19. april) - 21. decembra, Sunce će se pomeriti u vašu 10. kuću karijere i imidža u javnosti, naglašavajući vašu želju da uspete u svom profesionalnom domenu. Zimska kratkodnevica je savršeno vreme da zasučete rukave i krenete na posao. Zato budite sigurni da ćete dobro iskoristiti porast produktivnosti koji ćete iskusiti. Kao ambiciozni vatreniznakZodijaka, uvek tražite svoj sledeći poduhvat, a kako se kardinalna sezona ponovo kreće, osećaćete se opremljeni neophodnim alatima da ostvarite svoje velike radne ciljeve pre nego što počne 2023.

Rak (21. jun - 22. jul) - Kako zimska kratkodnevica počinje 21. decembra, bićete željni da sastavite plan u vezi sa vašim romantičnim vezama i partnerstvom. Kao sestrinski znak Jarca, vi ste neko ko ima tendenciju da vodi emocijama umesto logikom, ali ova sezona vas poziva da na svoje veze gledate kroz trezvenije sočivo. Ako su vaše namere da se više bavite društvenim aktivnostima ili da zajedno razgovarate sa partnerom o vašim budućim planovima, ova sezona će za vas sigurno biti neverovatno produktivna. Vođenje svojim osećanjima je za divljenje, ali ova sezona će vam omogućiti da zamislite stabilan put napred na način na koji možda ranije niste razmišljali.

Vaga (22. septembar - 23. oktobar) - 21. decembra, Sunce će se pomeriti u vašu četvrtu kuću doma i porodice, označavajući zvanični početak zime i naglašavajući vaše dužnosti i odgovornosti u vašem privatnom svetu. Kao horoskopski znak koji je orijentisan na vezu, imate tendenciju da date prioritet okupljanju ljudi, a kako zima dođe, pomerićete ovaj fokus na porodičnu dinamiku. Dobra stavr je što ćete tokom prazničnih dana pomoći nekom članu porodice. Želećete maksimalno da u živate u udobnosti svog doma.

Jarac (21. decembar - 19. januar) - To je vaše godišnje doba, Jarčevi, što znači da ćete osećati pritisak. 21. decembra, zimska kratkodnevica će doneti Sunce u vašu prvu kuću ličnog identiteta. Ova sezona vas poziva da preobrazite neke od svojih ličnih ciljeva pre nove godine, tako da ne oklevajte da ovu prazničnu sezonu učinite radosnom. Vi ste neko kome je uspeh prioritet, a kako se godina bliži kraju, bićete nestrpljivi da započnete poduhvate koji zahtevaju dosta discipline i rutine. Brinete se pod malim pritiskom, ali pod zimskom kratkodnevicom možete i kamenje da pretvorite u dijamante.


Izvor: Sensa