Dnevni horoskop za 10. januar 2023. godine!

OVAN

Danas uradite nešto dobro za dragu osobu. Ne dozvolite da vas neko izbaci iz takta, već idite kroz čitav dan visoko uzdignute glave.

BIK

Imate ljubavnu dilemu, ali ne brzajte u odlukama. Poslušajte srce i posavetujte se sa prijateljicom koja vas dugo poznaje.

BLIZANCI

Nedostaje vam energija, pripazite na ishranu i odmaranje. Čeka vas uzbudljivih nekoliko dana, i trebalo bi da budete spremni za njih.

RAK

Danas ste samo raspoloženi za nežnost i romantiku. Obaveze su vam na poslednjem mestu, samo pazite da to drugi ne primete!

LAV

Dan će vam početi nervozom, ali sve će se brzo dovesti u red. Vaša energija prija nekoj osobi koja se možda stidi da vam kaže kako se zaista oseća.

DEVICA

Čeznete za više bliskosti sa dragom osobom, trebalo bi to i da kažete. Nemojte držati osećanja unutra, podelite ih i vaš odnos će postati produbljeniji i lepši!

VAGA

Dobro pazite na novac danas, kao da vam klizi kroz prste. U ljubavi ste neodlučni, ali sada nije trenutak za nagle odluke.

ŠKORPIJA

Imate tajnu koju niste podelili ni sa kim iz okoline. Neko vreme vam je prijalo da budete u tišini, sada već osećate pritisak da progovorite. Ali, pazite ko će vas slušati!

STRELAC

Usporeni ste danas, nije vam do završavanja nekih dosadnih stvari na poslu. Pokušajte da pronađete radost u pomaganju drugima koji su manje sposobni od vas. Uveče poklonite sebi nekoliko sati opuštanja i uživanja.

JARAC

Dobar savet ženske osobe iz vaše okoline danas će vam biti zlata vredan. Bićete iznenađeni, jer je rešenje vašeg problema jednostavno, ali vam do sada nije palo na pamet.

VODOLIJA

Predstoji vam važan razgovor sa nekom moćnom osobom. Najbolje je da se pripremite “u sebi”, tako ćete zablistati i ostvariti ono što ste naumili!

RIBE

Vaša energija danas jednostavno pleni, svi vam “jedu iz ruke”! Iskoristite to da podelite s drugima ideju koju imate već neko vreme, sada je pravi trenutak za njeno ostvarenje!

Izvor: Sensa