Dnevni horoskop za 11. januar 2023. godine!

OVAN

Danas će vam biti potrebna podrška najbližih ljudi, pritiska vas unutrašnja nesigurnost. Uz njihovu toplinu i lepe reči, nijedan zadatak neće vam biti previše težak.

BIK

U vašoj okolini nalazi se osoba koja vam je iznenada postala draga. Pitate se da li je to nešto više od prijateljstva i da li se oseća isto kao i vi. Dajte svemu još neko vreme, prerano je da biste ocenili situaciju.

BLIZANCI

Budite na oprezu, danas vam sledi razgovor koji niste očekivali. Preko dana ćete maštati o nekom snu koji niste ostvarili, i shvatićete da još uvek nije kasno!

RAK

Odličan dan ako planirate druženje ili provod, bićete u centru pažnje! U ljubavi želite da se vaš glas više čuje.

LAV

Dinamično ste raspoloženi i bićete sila koja pokreće sve oko sebe danas. Organizujte viđanje s prijateljima, prisetite se starih avantura i priča.

DEVICA

Danas isijavate energiju vođe, svi su spremni da vas čuju i poslušaju. U ljubavi, brinete da li ste ispali previše nametljivi.

VAGA

Tiha voda breg roni, zapamtite to danas i ne brzajte u razgovorima. Dobijate kompliment koji će vas iznenaditi, vezan za deo vašeg karaktera koji inače skrivate. Pustite ga da zablista!

ŠKORPIJA

Vreme je za kraći put, potrebni su vam opuštanje i promena okruženja. Budite podrška osobi iz okoline koja prolazi kroz teške trenutke.

STRELAC

Na vašem putu danas se nalazi neobično partnerstvo. Upoznaćete osobu koja može da vam pomogne da ostvarite cilj, ali zapamtite, potrebno je da date onoliko koliko dobijate.

JARAC

Saznajete nešto o osobi koja vam je vrlo draga, u pitanju je neočekivana informacija. Iskren razgovor je potreban da biste shvatili šta to znači na dubljem nivou vašeg odnosa.

VODOLIJA

Neka stara ljubavna rana se otvorila, biće vam potrebna snaga da biste je ponovo poslali u zaborav. Budite fokusirani na ono što imate danas, a ne ono što ste izgubili nekada davno.

RIBE

Novu godinu ste započeli nekom dobrom navikom, i ne odustajte, kolika god da su iskušenja! Znate da radite pravu stvar za sebe, nemojte da vas drugi pokolebaju.

Izvor: Sensa