Nedeljni horoskop od 6. do 12. februara 2023. godine!

Ovan

Ovan može da reši svoje najveće trenutne probleme. Sada je najvažnije da ne pravite životne greške tipične za Ovna. Ovo će osigurati kontinuirani uspeh u skoro svim oblastima života. Što se tiče unutrašnjeg stanja, sedmica će se pokazati prijatnom, ali to ne znači da treba da prestanete sa radom na sebi.

Bik

Ovo je veoma povoljan period za traženje novog posla, hobija, kao i za nova poznanstva. Posebno u ovom pogledu vredi izdvojiti 11. i 12. februar, jer će 11. Merkur ući u povoljan za njega znak Vodolije. Vikendi su pogodni i za kupovinu, promenu enterijera.

Blizanci

Blizanci bi ovu nedelju trebalo da posvete svojim najdražima. Možete bezbedno da se bavite svojim zdravljem, lepotom, transformacijom izgleda. Ne preopterećujete se poslom ukoliko to nepovoljo utiče na vaše zdravlje. Na putu ka ostvarenju željenih ciljeva, Blizancima će biti potrebna podrška voljene osobe.

Rak

Moguće su prilike da poboljšate svoj život ili rešite neprijatnu situaciju. Astrolozi preporučuju planiranje važnih stvari i novih početaka za ovaj period kako bi se obezbedile srećne promene krajem zime i početkom proleća. Veoma je važno da svako jutro započnete sa pozitivnim mislima.

Lav

Ako neko iz okoline počne da ih izaziva u negativnosti, bolje je ne podržavati razvoj svađe. Ovo je savršeno vreme da potražite svoju srodnu dušu. Ove nedelje, astrolozi preporučuju Lavovima da manje vremena troše nanepotrebne aktivnosti, umesto da rade više ono što ih podstiče na razvoj.

Devica

Bolje je posvetiti nedelju dana nekoj, ali izuzetno važnoj stvari. Najvažniji dani u nedelji za Devicu su 10. i 11. februar. Ovi brojevi su naznačeni aktivnošću Merkura. S obzirom na trenutni položaj planeta, astrolozi predviđaju prijatne promene u ustaljenom toku života. Veoma je važno da počnete da verujete unutrašnjem glasu. Ove nedelje će se povećati verovatnoća novčane sreće, moguće je da se trud isplati.