Device su zemljani horoskopski znak, perfekcionisti koji sve analitziraju, pažljivo planiraju i tumače. Često dopuste da sreća prolazi pored njih dok se fokusiraju na neke nepotrebne detalje i sebe opterećuju. Ipak, kada pronađu balans između intelektualnog i emotivnog, Device mogu biti rođeni lideri.

Astrolozi su napravili kombinaciju zapadne i istočne, odnosno kineske astrologije i tumačili u kojim godinama, odnosno u kom znaku kineskog horoskopa su rođene najsrećnije Device:

Petao (1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005) - Device rođene u godini Petla često postaju veoma srećni i uspešni ljudi. Prvo, imaju nenadmašnu snagu volje. Lako se nose sa izazovima pred kojima se nađu. Predstavnici ovog zemaljskog znaka nikada ne odustaju, retko kada imaju epizode frustracija i malodušnosti. Kao rezultat toga, oni održavaju osećaj sreće i stabilnosti. Device rođene u godini Petla takođe imaju poseban urođeni dar da transformišu ne samo sebe, već i druge ljude. Oni su odlični lideri sa visokim nivoom entuzijazma i željom da pomognu, vode i podučavaju, ali su izuzetno nenametljivi. Sjajni su roditelji.

Zmija (1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013) - Ovo je izuzetno pozitivna kombinacija godine rođenja i ovog horoskopskog znaka. Device koje su rođene u godini Zmije imaju izuzetno jaku intuiciju. Oni znaju da razlikuju istinu od laži i, generalno, prilično imaju osećaj za mnoge stavri u životu. Takve ljude odlikuje velika sreća i sposobnost da u najkraćem mogućem roku pronađu rešenje i za najteže i najneobičnije probleme. Oni su skoro uvek srećni jer vide celu sliku, a ne samo njen deo. Takve Device su izuzetno pametne i razborite.

Izvor: Sensa