Nedeljni horoskop od 24. do 30. aprila 2023. godine!

Ovan

Dragi Ovnovi, u ovom periodu ne manjkaju vam potvrde i velika zadovoljstva , kako na polju osećanja (zaštićenih Venerom), tako i na profesionalnom. Jupiter će ostati u konjunkciji još tri nedelje: ako imate bilo kakve zahteve da date ili date predlog za posao, ne oklevajte! Nažalost, zbog nepovoljnog tranzita Marsa možete da se osećate malo umornije nego inače, posebno utorkom i sredom.

Bik

Sunce je konačno stiglo do Merkura u konjunkciji sa vašim znakom, a uskoro će stići i Jupiter! Ovo je zaista srećno vreme za vaš znak, koji bi mogao da dočeka lepa iznenađenja... Najsrećniji dani u nedelji, sa prelepim Mesecom na vašoj strani, biće utorak, sreda i nedelja. S druge strane, dani u četvrtak i petak su nervozniji, tada izbegnite bilo kakve rasprave.

Blizanci

Vaša nedelja počinje sjajno, sa sjajnim Mesecom u konjunkciji sa vašim znakom, spremnim da vam donese sreću! Venera je takođe nedavno ušla u konjunkciju i učiniće ljubav glavnom temom narednih dana. Posebno romantični ili – ako ste slobodni – srećni za sastanke dani biće četvrtak, petak i subota. Ljubavne vibracije tokom vikenda.

Rak

Konjunkcija Marsa i dalje vam daje puno snage i prednosti da se naterate da se nastavite, uprkos nepovoljnom položaju Jupitera koji nastavlja da donosi neke prepreke na vašem putu... od sredine maja biće bolje! U međuvremenu, možete računati na dva srećna dana, utorak i sredu, i na povoljan tranzit Merkura, koji bi vam mogao doneti neočekivane dobre vesti.

Lav

Nepovoljan tranzit Merkura ove nedelje mogao bi da donese malo više izazova ili prepreka na poslu. Ako morate da razgovarate o problemima sa šefovima ili kolegama, bolje je da sve usredsredite na četvrtak i petak, kada ćete usled Meseca u konjunkciji moći da pronađete mirniji dijalog. Sfera osećanja je srećna, zahvaljujući sjajnoj Veneri u dobroj formi.

Devica

Draga Device, ljubav ponovo ove nedelje mogla bi da vam zada poteškoće: planeta Venera u znaku Blizanaca insinuira sumnje i navodi vas da vidite sve crno... Ostavite po strani svoju poslovičnu racionalnost i više verujte svojim osećanjima! Povoljan Merkur, sa svoje strane, pomaže vam da pronađete nove saveznike na radnom mestu. U nedelju će Mesec zasijati u kombinaciji sa vašim znakom, donoseći vam sreću.