Dnevni horoskop za 23. april 2023. godine!

Mesec u Blizancima je u konjunkciji sa Venerom u istom znaku. Ovaj aspekt nas može raznežiti, učiniti da se osećamo emotivno, posvećeno, blisko sa ljudima koji nam greju srce. Danas posebno obratite pažnju u odnosu sa majkom i majčinskom figurom. Povoljan je period za stavranje harmoničnih veza, posebno sa ženskim društvom. Ovo je dan kada ćete uživati sa prijateljicama, zabavićete se, radovati nekim novim susretima. Povoljan je period i da posetite neke kulturne i umetničke događaje. Izađitze i zabavite se. Ako ste planirali da sređujete i renovirate dom, ovaj aspekt je povoljan za takve aktivnosti i daje kreativnost i energiju.

Merkur je u sekstilu sa Marsom, što ubrzava vaš um i reflekse. Osećaćete se podstaknutim da uspete u nečemu sa svojim jakim osećajem svrhe i inicijativom. Možete brzo postići mnogo posla sa hrabrošću i borbenim duhom, možete da preuzmete skoro sve obaveze. Ručni rad, poslovna pitanja i pregovori su favorizovani, ali uspeli biste u svemu što zahteva dodatni napor, jednostavno ste spremni da pokrenete stvari.

Možete biti direktni i iskreni koliko god želite u ostvarivanju svojih želja i traženju podrške drugih. Ovo je idealno vreme da završite stvari koje ste prethodno stavili na čekanje. Možda ćete želeti da unapredite pravednu stvar ili da se zalažete za svoja ili nečija prava.

Na druženje i vaš ljubavni život uticaće harizma i intelektualna privlačnost. Ovo bi bio dobar trenutak da postavite pitanje ili zamolite nekoga za sastanak. Spremniji ste na hrabre radnje za koje biste inače bili previše stidljivi ili oprezni. Flert će vam se svideti i lako biste mogli da zavedete nekog posebnog.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa