Dnevni horoskop za 24. april 2023. godine!

Merkur u znaku Bika u sekstilu je sa Marsom u Raku i daje vam mnogo samopouzdanja i energije, posebno kada je reč o poslu i angažovanju u karijeri. To je posebno dobro za vas ako se bavite poslom na kojem je izuzetno važna disciplina. U komunikaciji ste sjajni, kako kada se dogovarate na poslovnom planu, tako i u flertu.

Jutro se nastavllja dobrim aspektima jer je Mesec u sekstilu sa Jupiterom - Ovo je divno vreme da se okupite sa porodicom i stvorite radosne uspomene. Poslovne prilike su brojne, a moguće je i da ćete imati šansu da zaradite novac. Divno je vreme da ukrasite svoj dom ili da se posvetite preuređenju kuće. Na romantičnom planu vas takođe očekuju lepe vibracije. Može doći do međunarodnih putovanja, a planovi bi trebalo da se odvijaju glatko! Možda ćete početi da razmišljate o kućnom ljubimcu ili da udomite neku životinju.

Negativan aspekt ovog dana jeste kvadrat Meseca i Neptuna koji u podne može izazvati blago sanjivo raspoloženje, pasivan stav, sklonost samoobmani, neravnotežu, preosetljivost. Naša intuicija takođe može da bude oslabljena. Takođe biste mogli da se izgubite u razmišljanju o željama. Pokušajte da se oslobodite svega što vas uznemirava, a posvetite se samo onome što vam daruje mir.

Mesec prelazi u znak Raka, najnežniji i najemotivniji znak Zodijaka. Mesec u Raku podstiče da nam se u životu događaju neke prijatne stvari. U prvom planu je čežnja za domom i zavičajem, odmorom, sigurnošću. To je odlična prilika da se opustimo i razvijemo novu energiju u našem srcu.

Izvor: Sensa