Horoskop za vikend od 21. do 24. aprila 2023. godine!

Ovan

Verujte svojim osećanjima i izbegavajte da budete preterano racionalni. Možda ste umešani u varljivu situaciju i možda sve nije onako kako izgleda, ali uspeh je na kraju vaš. Ovo je period kada u vezi možete imati srećan kraj. Ova dva dana fokusiraćete se na ljubav i svoja osećanja.

Bik

Možete biti uspešni tamo gde ste ranije pogrešili ako pokažete malo samopouzdanja. Neka osoba će vam stalno biti na umu. Protekla nedelja nije bila najbolja za vas, ali sve se može promeniti ako je vaše raspoloženje drugačije nego sada. Iskoristite ova dva dana da pomognete sebi.

Blizanci

Ovaj vikend je odličan da ispravite sve greške i kažete kako se zaista osećate u vezi sa svim što se dogodilo. Potrebno vam je vreme kako biste se bavili finansijskim problemima. Platite stručno mišljenje ako možete i pokušajte da uštedite više i napravite finansijski plan.

Rak

Spremni ste za novo i neobično! Velike promene u ovom trenutku će vas čvrsto vratiti na pravo mesto. Vaša harizmatična ličnost učiniće da ste u centru pažnje na društvenim događajima ova dva dana. Volite da dobijete veliku pažnju ljudi, a moguće je da će se ta pažnja preliti i na romantične odnose.

Lav

Razočaranje ili neuspeh koji ste doživeli otežali su vam da saznate kome možete, a kome ne možete verovati. Vaša vladajuća planeta, Sunce, obećava zatvaranje porodičnih pitanja. Iako ste u prošlosti bili razočarani, ova dva dana će vam pomoći da ljudima u svom životu date drugu šansu.

Devica

Ne potcenjujte moć emocija. Neka vaše srce, a ne glava, vlada vikendom. Bolje je pustiti stvari da idu svojim tokom umesto da forsiramo probleme. Vaše srce će biti glavno i pomoći će vam da shvatite šta vam je najvažnije kako biste se mogli fokusirati na svoju sreću u budućnosti.