Šta manifestovati tokom punog Meseca 1. avgusta 2023. godine? Preporuke za svaki znak!

Ovan: novi počeci

Ponekad ste vezani za prošlu verziju sebe, što ometa nove početke. Vreme je da se oprostite od onog dela sebe koji vam više ne služi: šablona, loših odnosa i bola. Tako ćete moći da krenete ka boljem životu.

Bik: napredovanje u karijeri

Sada je prilika da razmislite šta vas koči na putu u karijeri. Da li osećate da ste verni sebi u poslovnom svetu? Da li verujete u sebe? Imate li dovoljno podrške? Razmislite kako da se još više približite uspehu u karijeri.

Blizanci: prepuštanje

Pun Mesec želi da se jednostavno prepustite životu. Ne sumnjajte u izvanredne stvari koje vam se dešavaju, ali shvatite da ih zaslužujete i uživajte u njima.

Rak: preobražaj

Ova nedelja vas gura ka transformaciji, i iako to ponekad može biti teško, omogućava vam da budete u skladu sa svojom suštinom. Prihvatite svaku promenu raširenih ruku i shvatite da čak i izazovi rade za vaše najveće dobro.

Lav: ljubav

Kako možete privući više ljubavi u svoj život? Kada se osećate voljeno i kako delite ljubav sa voljenima? Pronađite načine da još više otvorite svoje srce i ponudite sebi i drugima čistiju i autentičniju ljubav.

Devica: otvoren um

Ponekad vaša snažna uverenja ograničavaju vaš rast. Ovaj pun Mesec vas podstiče da otvorite svoj um i podsetite se da ne znate sve. Budite radoznali i spremni da prihvatite nova znanja.

Vaga: radost

Vodolija vlada vašim područjem kreativnosti i radosti. Ovi dani su odlični za kreativnost. Kada pun Mesec uđe u Vodoliju, odlično je vreme da pronađete nove, kreativne načine da unesete više radosti i sreće u svoj život.

Škorpija: oslobođenje

Vreme je da se oslobodite određenih nezdravih vezanosti. Da li ste vezani za svoje toksične obrasce, za veze koje vam štete, za karijeru koja vas ne čini srećnima? Sada je prilika da se oslobodite nečega što vam stoji na putu.

Strelac: Iskrenost

Ponekad previše želite da ugodite drugima, ali sada je vreme da budete iskreni. Razgovarajte o stvarima koje vas bole, pokažite ljudima svoje ranjivo lice i postavite jasnije granice u odnosima. Dugujete sebi autentičniji život.

Jarac: Finansijska sloboda

Kakav je vaš odnos prema novcu? Da li ga se plašite? Da li ste zarobljeni u „mentalitetu siromaha“? Pun mesec vas podstiče da razmislite o tome kako gledate na novac i pronađete načine da sebi date više finansijske slobode.

Vodolija: svetla budućnost

Ne dozvolite da vas bolna prošlost spreči u stvaranju ispunjene budućnosti. Pustite nešto što vam stoji na putu i ​​krenite ka boljem životu. Vi to zaslužujete.

Ribe: istina

Ponekad tako sanjivo hodate ovim svetom da i ne primetite stavove, obrasce i situacije koje vas sputavaju. Sada je vreme da se suočite sa istinom, postanete svesni šta trenutno ne funkcioniše i razmislite kako da se više uskladite sa svojom suštinom.

Izvor: Sensa.si

BONUS VIDEO: