Danas je dobar dan da izvučete neke kosture iz svog ormana u privatnost svog dnevnika (ili prostora uma) i pokupite dragocenu mudrost iz tih lekcija. Ako ste posebno hrabri, možete ih pokazati i drugima da vide. Neki događaji nas izazivaju da budemo hrabriji i otključamo svoje skrivene snage i tako utiru put za blistavu budućnost.
Naravno, tri horoskopska znaka će imati najviše koristi kada se danas, 2. novembra 2023. oslone na ovu hrabru energiju - Ribe, Rak i Škorpija. Nagrade će ih učiniti sigurnijim u sebe i sigurnijim u put koji su izabrali u životu.

Sve je to zbog severnog čvora u Ovnu i južnog čvora u Vagi. Zato ne bežite od svog pravog ja i svoje autentične istine. Ako je to nekome neprijatno, iako nema ništa štetno na vašem putu, samo drugačije, onda se morate zapitati zašto je to tako. Pravi vam neće zameriti. Nespojivi će nestati.
Pošto razgovaramo o hrabrosti, sada je takođe dobar dan da skinete paučinu sa očiju koju je društvo možda postavilo. Neka predrasude ostanu u prošlosti. Neka energija Ovna sve učini jednostavnijim i istinitijim. Na kraju će ići u vašu korist. 

Tri znaka sa najboljim horoskopomza 2. novembar 2023. godine!

RIBE

Otkrijte svoju kreativnu stranu danas. Nećete se pokajati. Neki od vas bukvalno sede na ideji vrednoj zlata i samo treba da je sprovedu ili kreiraju plan igre. 
Venera u Devici je danas čvrsto u vašem uglu. Tako je i Venera nasuprot retrogradnom Neptunu u Ribama. Najviše ćete dobiti kada dozvolite da vam suprotne perspektive otvore oči na drugačiji način. Zamislite to kao susret dve različite kulture pri kome nakon početnog šoka sledi gomila prijatnih iznenađenja.
Neki od vas će takođe imati koristi od zapisivanja svojih mislio ovoj temi, posebno ako ste bili maltretirani jer ste drugačiji ili jedinstveni. Sa Saturnom koji sedi na ivici između Riba i Vodolije, nikada nije bilo boljeg vremena da se prizna lepota u različitostima, čak i ako je potrebno neko vreme da se prodre u društvo.

RAK

Rak, energija danas je toliko posebna da ćete imati koristi ako rezervišete svoje vreme samo za one koji su vam zaista važni i koji su uvek bili podržavajući za vas. 
Dok vas Juno u konjunkciji Lilit u Devici podržava u ovom trenutku, nemojte se iznenaditi ako takođe shvatite da su neki od ljudi koje ste isključili kao uzrok problema zapravo oni koji vas jasno vide i koji su u redu sa tim što ste vi autentični. Društvo ima lošu naviku da bez pogovora sluša one koji ogovaraju i šire tračeve.
Ako osećate da ste pozvani, pripremite se za ritual za mlad Mesec 13. novembra. Možete sada da prikupite svoje snage i resurse i odvojite vreme da shvatite svoje namere. Možete čak početi da planirate i pitate svoje prijatelje da li bi želeli da se pridruže zajedničkom ritualu kako biste svi zajedno uživali u blagoslovima.

ŠKORPIJA

Škorpij, držite se svog saveta u ovom trenutku čak i ako pozivate (ili primate) doprinose i mišljenja drugih. Sada nije vreme da razmišljate naglas. Vreme je da prikupite informacije, a zatim ih analizirate kako vam one mogu pomoći da postignete svoje ciljeve. Vaši zaključci će se razlikovati od nečijih jer vaši i njihovi ciljevi nisu isti. To je za vas skriveni blagoslov dana.
Sunce u Škorpiji nasuprot retrogradnom Jupiteru u Bikuje vaš primarni astrološki uticaj danas, a Merkur u Škorpiji je najbliži drugi. Što se više oslanjate na ono što vam je prirodno u ovom trenutku (čak i ako drugima izgleda čudno), to će biti bolje za vas. Ipak je vaše doba godine!
Ako se osećate pozvanim, započnite dan sa kratkom vežbom disanja koja će vam pomoći da postanete svesni svog okruženja. Da biste zaista unovčili svoje kosmičke blagoslove, moraćete da budete svesni. Sa Merkurom u Škorpiji, to će vam pomoći da poštujete svoje instinkte.

Možda će vas zanimati i veliki ljubavni horoskop za novembar 2023. godine.

(Sensa)

BONUS VIDEO: