Tri horoskopska znaka će želeti da uđu u posvećenu vezu danas zahvaljujući sekstilnom tranzitu Neptuna i Merkura. Od 15. novembra ono što sanjamo možemo i da ostvarimo. Današnji tranzit donosi energiju koja omogućava pripadnicima nekih znakova da jasno vide da je život prekratak i da treba da zgrabe prilike koje im se pružaju. Jasno uočavaju da više nije sam flert u pitanju - znaci zaljubljenosti su tu!

3 horoskopska znaka koji pronalaze partnere 15. novembra 2023. godine

1. RAK

Nikada niste ni preterano uživali u nekom neobaveznom zabavljanju ili flertu bez ikakvih garancija ali i to su vam bile opcije na koje ste pristajali kako biste bolje upoznali osobu. Osoba sa kojom ste sada u neobaveznom flertu iili odnosu ipak počinje da vas zanima sve više. Imate osećaj da vašu kompatibilnost ne bi trebalo olako da shvatite. Kada naiđete na nekoga ovakvog kvaliteta, verujete da treba da budete isključivo sa njim.

I ta osoba je pokazala jasne znake da želi da vam se posveti i da ste joj na prvom mestu u životu. Tokom tranzita Merkurovog sekstila Neptuna 15. novembra 2023., oboje ćete se složiti da ono što imate nije nešto što treba shvatiti olako i iako to ne znači da morate odmah da trčite kod matičara, to implicira da želite da svoju vezu odvedete barem na sledeći korak. Oboje ste spremni da jedno drugom postanete ekskluzivni partneri. 

Ono štomožete da očekujete danas je da oboje sednete i razgovarate o budućnosti, šta želite da radite zajedno i kako biste želeli da svoj poseban odnos izgradite u nešto još veće. Oboje ste u stanju da zamislite dan koji će vas još više zbližiti. Ono što je počelo kao flert sada je preraslo u ljubavnu vezu.

2. DEVICA

Kadase nečemu posvetite, to se i dešava. Uvek ste bili takvi, i iskreno, veoma ste izbirljivi u pogledu onoga čemu se obavezujete. I, ako je ono čemu se posvećujete osoba, onda idete na sve ili ništa. 15. novembra 2023. znaćete da je osoba sa kojom ste imali do sada lagan flert neko sa kim biste želeli da idete dalje. Biti neobavezan sa nekim je zabavno, ali kao što ste shvatili, to nije sve što postoji, i želeli biste da pokušate „više“ sa osobom sa kojom ste. Otkrićete da vam je današnji tranzit posebno od pomoći kada je u pitanju izražavanje onoga što vam je na umu.

Ne biste radili ništa od ovoga da već ne osećate da osoba sa kojom ste povezani ne oseća isto. Moguće je da će čak i oni prvi pokrenuti priču o ozbiljnoj vezi. Merkurov sekstil Neptun je takođe ključan u tome da vam oboma pokaže da zaista postoji budućnost za vas dvoje i da se ona može postići samo ako shvatite jedno drugo dovoljno ozbiljno da vezu smatrate ekskluzivnom. 

3. RIBE

Ideja da se neobavezno viđate sa nekim čak i nije bila vaša, ali sada morate biti zahvalni onome ko je to predložio, jer vas je to što sada imate dovelo do osobe kojoj želite da se posvetite. Danas je 15. novembar 2023. i možda biste želeli da ovo nazovete prvim danom svoje nove veze. Sve godišnjice će biti obeležene ovim datumom od sada pa nadalje.

Današnji tranzit vas podržava, ali vas takođe inspiriše da pravilno odaberete reči – i svoje snove. Ovo je dan deljenja, ali ne želite da uplašite svog partnera, pa koristite moć koja je svojstvena ovom tranzitu - fina i pažljiva komunikacija. 

Želite vezu koja će da traje i na svu sreću vaš flert je bio sa osobom koja je kao i vi nepokolebljiv romantičar! Danas ćete udružiti svoje snage i stvorićete ljubavnu magiju zajedno.

Možda će vas zanimati i kojim znacima Beli Mesec donosi sreću od 15. novembra 2023. godine.

Sensa

BONUS VIDEO: