Ono što ćemo naučiti 20. maja, jeste da ništa nije vredno toga da se toliko opterećujemo. Tri horoskopska znaka mogu osetiti da je njihov partner prešao granicu.

Ovan

Počinjete da shvatate da šta god da se upravo dogodilo između vas i partnera jednostavno nije vredno truda. Doživećete svađu koja će biti previše za vas. Previše ste ponosni, a neko će morati da popusti ako želite da veza opstane. Saznaćete i dugo čuvanu tajnu povodom nekoga.

Devica

Naučiti da se prepustiš i shvatiš stvari lakše je veoma važan deo vašeg života, jer ponekad stvari shvatate previše ozbiljno, što vas je navelo da se svađate sa svojim partnerom na načine koji se mogu smatrati samo „preteranim“. Ne volite sebe kada postanete ovakvi, ali uvek ste u iskušenju da imate poslednju reč ili zadate najpametniji udarac. Danas ćete shvatiti da je najpametnije da se držite po strani.

Vodolije

Uvek ste brzi kada je reč o dramatičnoj raspravi. I dok to zvuči pomalo teško, ponekad ne možete da odvojite pozorište od stvarnosti, posebno kada je u pitanju svađa sa voljenom osobom. U ovom slučaju, vi i vaš partner se ne slažete oko određenog pitanja. Bez obzira što niste ljubitelj kompromisa, u ovom slučaju bi bilo najbolje da ga sklopite, piše sajt YourTango.

Saznajte šta vam donosi retrogradno pomeranje planeta ovog proleća.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Sensa/A.S.