Pročitajte nedeljni ljubavni horoskop od 20. do 26. maja.

Ovan

Sve u svemu, predstojeći dani će doneti različite rezultate za zaljubljene. Biće to nedelja puna poteškoća za vas na ljubavnom planu. Možda ćete upasti u nevolje i tokom nedelje ćete nastaviti da pronalazite načine da se izvučete iz njih. Do kraja nedelje primetićete promene, a vaš ljubavni život će postati bolji.

Bik

Za Bikove, nova nedelja će biti srećna u smislu ljubavi i romantike. Upoznaćete svoju srodnu dušu, a romansa i sreća će ući u vaš život. Uverite se da izbegavate svoj ego u narednim danima ili bi moglo doći do sukoba u vašoj vezi. Pokušajte da provedete kvalitetno vreme sa svojim partnerom.

Blizanci

Očekuje vas srećna nedelja. U vašoj ljubavnoj vezi videćete kako vaša veza sa partnerom jača i sreća dolazi. Uz blagoslove starijih, možda biste želeli da svoju vezu napravite korak napred. Međutim, do kraja ove nedelje, možda ćete se osećati razočarano nakon što primite neke vesti. Da biste prošli kroz ovu tešku fazu, pokušajte da budete strpljivi i sa razumevanjem.

Rak

Za Rakove, nova nedelja će doneti sreću. Na ljubavnom planu stvari će ići odlično. Možda planirate da putujete negde sa svojim supružnikom. Do kraja nedelje dobre vesti će pokucati na vaš ljubavni život, donoseći veliku radost i vama i vašem partneru.

Lav

Očekujte nelagodnost u ljubavnim pitanjima u novoj nedelji. Možda ćete biti uznemireni tokom cele nedelje zbog nekih promena u vašem ljubavnom životu, ali ova faza će brzo proći. Budite mirni dok donosite bilo kakve odluke vezane za vaše odnose. Do kraja nedelje biće mir u vašem životu. Podelićete srećne trenutke sa svojim partnerom pre nego što se nedelja završi.

Devica

Postoje šanse da ćete se posvađati sa partnerom zbog nesporazuma. Tako će ove nedelje međusobno razumevanje igrati ključnu ulogu u pitanjima ljubavi. Za one u vezi, komunikacija sa vašim partnerom će pomoći u rešavanju svih problema. Druga polovina nedelje biće povoljna i otvoriće se vrata sreće. Vikend će biti odličan za samce sa romansom koja ulazi u njihov život.

Vaga

Za vas će uzajamno razumevanje i strpljenje pomoći da ove nedelje prebrodite poteškoće u ljubavnom životu. Držite kontrolu nad svojim besom dok se bavite partnerom. Kasnije tokom nedelje, možda će se pojaviti neki problemi, ali sa komunikacijom i razumevanjem stvari će biti bolje.

Škorpija

Biće to ugodna nedelja za Škorpije u ljubavnom smislu. Provešćete kvalitetno vreme sa svojim supružnikom i voljenim osobama. Dobre vesti mogu stići do kraja nedelje i dovesti do velike proslave sa vašom porodicom i prijateljima.

Strelac

Što se tiče odnosa, trebalo bi da sve shvatite strpljivo. Ako planirate da donesete bilo kakvu odluku u bliskoj budućnosti, nemojte žuriti. Razmislite pre nego što zaključite. Ako ostanete strpljivi, biće mira u vašem životu. Možda ćete se osećati tužno nakon što primite neke vesti krajem ove nedelje.

Jarac

Ove nedelje možda sve neće ići u vašu korist, ali možete učiniti da situacije padnu onako kako želite da razgovaraju sa vašim partnerom. Samo kroz razgovor partner će vas bolje razumeti i poželeti prijatna iskustva u ljubavnom životu. Možda planirate nešto posebno za svog partnera, nešto što ste dugo želeli da uradite za njega.

Vodolija

Početkom nedelje, možda ćete biti zabrinuti da zakoračite u svoju novu vezu, ali ako krenete u toku, sreća i mir će doći do vas. Vas i vašeg partnera očekuju nova iskustva. I oni u braku će biti srećni i provoditi kvalitetno vreme sa svojim partnerom.

Ribe

Povoljna nedelja za Ribe koje predstoje u vezi. Nova nedelja bi mogla da počne srećnim vestima za vas i vašeg partnera. Možda ćete morati da donesete praktičnu odluku do kraja nedelje. Ova nova odluka će doneti povoljne rezultate za vas.

Saznajte koja 3 znaka će imati najviše sreće krajem maja.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Sensa/A.S.