Horoskop za 8. jun 2024. otkriva šta su vam zvezde pripremile na svim životnim poljima.

Ovan

Dobar je trenutak da razgovarate sa svojim voljenim o odlukama u vezi s putovanjem koje ste planirali. Zvezde pokazuju da je dobro vreme da provedete više vremena sa ljudima koji su vam bliski. Možda ćete dobiti i posebnu pozivnicu, najavljena je sezona puna žurki. Pročitajte šta vas u junu čeka u ljubavi.

Bik

Za vas stiže jedan lep dan. U poslednje vreme mnogo ste naglašavali svoje planove za budućnost. Bilo je neizvesno, postali ste uznemireni i to vas je držalo neko vreme. Stigao je treutak da se oslobodite loših osećanja i više verujete u sadašnjost. 

Blizanci

Najbolji deo ovog dana jeste vreme provedeno s porodicom. Cenite male stvari više nego ikad. Izgleda da su vašoj duši potrebni takvi trenuci. Pokušajte da ne vršite pritisak na sebe i uživajte u svakom minutu koji provedete s partnerom. A onda idite na vežbanje.

Rak

Rakovi će danas uživati. Dobijate lepe vesti i čini se da vam duša peva. Ovaj dan će vas približiti onome što zaista želite. Zvezde kažu da je dobro da verujete svom partneru i otvoreno komunicirate sa njim. To će vašu vezu približiti sledećem nivou.

Lav

Lavovi se osećaju preplavljenim obavezama. Ovo je prilično naporan period i čini se kao da imate mnogo toga da rešite. Vi ste vatreni znak koji teško priznaje da je pogrešno. Možda bi trebalo da preispitate svoj stav i izvinite se partneru ili prijatelju, ponestaje im strpljenje.

Devica

Pred Devicama je produktivan dan. Moraćete da donesete mnoge važne odluke. Ljudi se oslanjaju na vas i vašu stručnost. Pokušajte da se potvrdite i iskoristite svoje znanje. Intuicija će vam takođe pomoći da donesete najbolje odluke. Posetite lekara.

Vaga

Možda prolazite kroz veoma težak period. Izgleda da ste potrošili mnogo para. Bolje da ne pozajmljujete novac. Pokušajte da rešite emotivni problem mirno i ne kinjite sebe. Partner vam je sve oprostio, ali i on ima granice. Saberite se.

Škorpija

Škorpije će se danas uključiti u nešto jako važno, u nov projekat ili će se učlaniti u neki klub. Čini se da stvari idu sve bolje i bolje, a vi uživate u priznanju koje vam stiže. Vreme je da se potvrdite pred onima oko sebe i dokažete za šta ste sve sposobni.

Strelac

Strelci uživaju u svakom iskustvu i žive svaki trenutak punim plućima. Stiglo je vreme kada pokušavate da dovedete svoje misli u red. Intuicija vam pomaže da donesete najbolje odluke i iskoristite prilike koje vam se ukažu. Ostanite mirni i hladni. 

Jarac

Ponekad može da bude teško da rešite probleme u paru, posebno kad osećate da ste jedini zainteresovani. Zvezde vam savetuju da budete strpljiviji prema sebi i svom životnom saputniku. Stvari će se rešiti same od sebe onog trenutka kada i vi počnete da se opuštate.

Vodolija

Vi ste sanjar i često želite stvari koje je teško postići. Međutim, čini se da vas ništa ne sprečava u onome što ste naumili. Ovaj dan je povoljan za vas i donosi sve mogućnosti za promenu. Samo je potrebno da se otvorite bar malo, nisu svi intuitivni kao vi.

Ribe

Ribe će imati produktivan dan. Danas vredno radite na projektu koji ste osmislili, biće uspona i padova. Zvezde su uz vas i pomažu vam da se snađete u svemu. Jedino ne mogu da vas nateraju da otvoreno popričate s partnerom i da uneste male izmene u ishranu. To morate sami.

BONUS VIDEO:

Zašto je brak podvig MONDO/Uroš Arsić

  Sensa/Z.A.