Horoskop za 9. jun 2024. otkriva šta su vam zvezde pripremile na svim životnim poljima.

Ovan

Osećate snažnu energiju koja vas pokreće ka cilju. Budite hrabri, ali izbegavajte odluke naprečac. U ljubavi će vam iskren razgovor biti ključan. Kada je reč o poslu, morate biti saradljivi, to je od velike važnosti. Usmerite svoju energiju na fizičku aktivnost, ali nemojte da se naprežate. Reorganizujte budžet i izbegavajte nepotrebne troškove. Pročitajte šta vas u junu čeka u ljubavi.

Bik

Strpljenje i istrajnost su vam danas veoma važni. Budite iskreni prema partneru, jasno mu pkažite osećanja, to će vam ojačati vezu. Na poslu se fokusirajte na dugoročne ciljeve i razmislite o dugoročnim investicijama. Brinite se o svom fizičkom i duhovnom blagostanju.

Blizanci

Dan će vam biti veoma aktivan, pun komunikacije i intelektualne stimulacije. Iskoristite prilike da se povežete s ljudima. Budite pažljivi sa rečima kko bise izbegli nesporazume. Razmislite o učenju novih veština ili nekom kursu koji dugo odlažete. Balansirajte  napore i odmor. Vreme je za godišnji sistmatski.

Rak

Introspekcija je za vas danas ključna. Razmislite o svojim postupcima i posvetite se kućnim i porodičnim stvarima. Na poslu pokazujete empatiju, što nije uvek dobro. Pažljivo trošite. Održavajte emocionalnu ravnotežu kroz opuštajuće aktivnosti i ne jedite masno.

Lav

Dan je da pokažete harizmu i kao vođa zamahnete svojom grivom. Bavljenje kreativnim aktivnostima će vas osvežiti. U ljubavi biste mogli da iskoristite svoj šarm. Što se tiče novca, fokusirajte se na dugoročne ciljeve. Održavajte svoje zdravlje kroz pravilnu ishranu i vežbanje.

Devica

Danas morate voditi računa o komunikaciji, to je ključno.. Rešite nesporazume i svima pokažite svoja osećanja. Budite praktični i oprezni sa finansijama. Prihvatite sve prilike za druženje i emocije otvorenog uma. Povedite računa o svom zdravlju, za početak izađite u prirodu.

Vaga

Tražite ravnotežu i harmoniju u svim aspektima života. Otvorite se za ljubav, naći ćete je tamo gde mislite da je nema. Neko vam se uporno udvara, a vi ništa. Idealno bi bilo da otputujete. Budite oprezni s novcem. Pazite na zdravlje, odlazak na masažu ili u spa bi vas opustio i peporodio.

Škorpija

Danas je dan za introspekciju i transformaciju. Budite iskreni prema partneru i porodici. Na poslu ste se suočili sa izazovima i ne možete da prestanete da razmišljate o tome. Slušajte intuiciju kada je reč o novcu. Pazite na svoje zdravlje- ostavite cigarete, alkohol ili slatkiše, sve u čemu preterujete.

Strelac

Osetićete želju za avanturom i nalet radoznalosti. Bićete otvoreni za nova iskustva, pa bi odlazak na planinarsku turu ili vožnju kajaka bio pun pogodak. Pazite na finansije i planirajte dugoročno. Održavajte ravnotežu između posla i opuštanja, preti vam sagorevanje. Zaljubljeni ste u druga.

Jarac

Danas se fokusirate na kućne poslove koje stalno odlažete, a koji će vam doneti ravnotežu. Komunicirajte jasno s partnerom i decom, svi vam zameraju da ste zatvoreni. Ne morate da kupite sve što vidite i da oete u minus. Mislite na zdravlje i bar se prošetajte po kvartu.

Vodolija

Istražujte svoju kreativnost i individualnost, pa ćete verovatno menjati raspored u kući ili pak boju zidova. Pokažite svoje ideje drugima i ne očajavajte ako ih odmah ne usvoje. Budite oprezni s novcem, biće ovo dugo leto. Uradite nešto za svoj unutrašnji mir.

Ribe

Duboko zaronite u svoj emotivni svet, negujte odnose s porodicom i bliskim prijateljima. Budite oprezni sa finansijama i razmislite u štabiste mogli da investirate. Ako već niste uplatili aranžman za letovanje, sad je pravi čas. Teško vam je bez vode, idite na bazen, to vas leči.  

BONUS VIDEO:

Zašto je brak podvig MONDO/Uroš Arsić

  Sensa/Z.A.