NEDELJNI HOROSKOP OD 22. DO 28. NOVEMBRA: Blizance očekuju prijatna iznenađenja, Lavovi da se čuvaju zlonamernih ljudi

Saznajte šta predviđa nedeljni horoskop za poslednju sedmicu novembra - astro prognoza od 22. do 28. novembra 2021 godine!

Shutterstock

Nedeljni horoskop od 22. do 28. novembra 2021 godine!

Poslednja nedelja novembra donosi nove izazove za horoskopske znakove. Sada ne treba da brinete o neispunjenim željama i planovima, potrudite se da živite opuštenije i rasterećenije, fokusirajući se na ljubav i strast. Evo šta otkrivaju zvezde:

Merkur će 24. novembra ući u znak Strelca, što će kod Ovnova probuditi strast i nove želje. U narednom periodu svaki novi poduhvat koji budete preduzeli biće uspešan. Vreme je da se pozabavite tekućim stvarima i problemima kako biste rasterećni dočekali praznike.

Bik

Kao znak koji ne oprašta uvredu, potrudite se oko odnosa s drugima i ne vršite pritisak na njih. Provodite što više vremena sa svojim bliskim rođacima i osobama s kojima imaju dobar odnos i razumevanje. U ovom periodu naročito je važno da sve loše stvari ostavite u prošlosti i da se ne zadržavate na onome što je bilo. Okrenite se budućnosti.

Blizanci
Krajem meseca život će vam biti u znaku promena stoga budite spremni za njih. Morate ostati pozitivni i optimistični, šta god da se desi. Na tom putu biće vam potrebno mnogo energije i snage. Potrudite se da je pronađete u sebi. Za vikend vas očekuju prijatna iznenađenja.

U poslednjoj nedelji novembra očekuje vas sudbonosni susret sa osobom koja će vam otvoriti oči za ono što se dešava i učiniti vas mudrijima. Povoljan položaj zvezda pomoći će vam da se osećate bolje, da imate više vere u sebe i da shvatite kako trenutno ništa nije nemoguće uraditi i postići.

Lav

U ovom periodu ljubavna sfera postaje najvažnija za predstavnike ovog znaka. Astrolozi savetuju Lavove da trenutno ne analiziraju odnose s drugima i da nikome ne odaju svoje tajne. Ove nedelje postoji opasnost da naiđete na nekog ko neće biti iskren s vama. Naravno, zbog ovoga ne treba da se distancirate od ljudi, ali pazite kome poklanjate svoje poverenje jer nisu svi onakvi kakvi se predstavljaju.

Devica

Fokusirajte se na finansijsku sferu svog života- pokušajte da manje trošite, naročito na nepotrebne stvari i da promenite navike koje vam tanje budžet. Naporan rad će vam se sigurno isplatiti, samo budite strpljivi i uporni. Devicama će kraj novembra doneti mirniji period, bez neprijatnih iznenađenja.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE