HOROSKOP ZA VIKEND OD 3. DO 6. DECEMBAR 2021. GODINE: Ribe će započeti romansu, a Škopriju čeka povećanje prihoda!

Saznajte šta horoskop za vikend od 3. do 6. decembar 2021. godine predviđa vašem znaku!

Shutterstock

Horoskop za vikend od 3. do 6. decembra 2021. godine!

OVAN

Avantura je vaše srednje ime sa stelijumom visokoenergetskih planeta u Strelcu, uključujući mlad Mesec i pomračenje Sunca, koji osvetljavaju vašu devetu kuću. Pomračenje će vam pokazati ponašanja i obrasce koji vam još uvek smetaju na putu do najveće sreće. Mlad Mesec vas poziva da posadite seme novog života i da se upustite u nove projekte i poduhvate.

BIK

Vaša osma kuća intimnosti, zajedničkih resursa i tajni dobija punu slavu tokom stelijuma u Strelcu, uključujući mlad Mesec i pomračenje Sunca. Pomračenje će vam pokazati obrasce i emocije koje treba izlečiti i osloboditi da biste imali vezu za kojom čeznete. Mlad Mesec se odnosi na sadnju namere i započinjanje novih projekata i poduhvata.

BLIZANCI

Partnerstvo i posvećenost su fokus zvezde vatrenih planeta u Strelcu koji osvetljava vašu sedmu kuću. Pomračenje vam pomaže da vidite prepreke koje stoje na putu vašoj sreći. Mlad Mesec vas podstiče da posadite nova semena i krenete u nove projekte koji vas uzbuđuju i oduševljavaju. Pozovite svog partnera da vam se pridruži dok istražujete mogućnosti.

RAK

Posao, navike, zdravlje i briga o sebi su osvetljeni stelijumom planeta u Strelcu u vašoj šestoj kući. Pomračenje jasno pokazuje šta još stoji na putu ka vašem najvećem dobru i sreći, tako da možete da ga izlečite i oslobodite. Mlad Mesec upućuje vas u pozitivne nove pravce i poziva vas da posadite seme uspeha i krenete u nove poduhvate.

LAV

Ljubav, strast i kreativnost dobijaju vatrenu energiju stelijuma u ​​Strelcu dok ispunjava vašu petu kuću optimizmom. Pomračenje će prizvati emocije i obrasce koje treba da izlečite i oslobodite ih se, a mlad Mesec vas upućuje u novim pravcima, poziva vas da ostvarite ciljeve i da krenete u nove projekte.

DEVICA

Mlad Mesec vam donosi inspiraciju i kreativnost kada je reč o uređenju i rekonstrukciji doma. Pomračenje Sunca naglašava obrasce i navike koje su još uvek na mestu koje vas koče i sprečavaju da ostvarite najviše dobro. Energija ovog vikenda podstiče promene i velike poduhvate, zato uronite u to i nastavite hrabro napred.