Mlad Mesec u Strelcu i decembarsko pomračenje Sunca donose pojačanu mentalnu energiju i otkrivaju nam neku novu avanturističku stranu života. Bićete foksuirani na putovanja, istraživanje, širenje obrazovanja. Očekuju vas prilike za rast, ali budite oprezni. Ostvarenja su moguća ako verunete u sebe i svoj razvojni put. Moguće je da će pomračenje Sunca otvoriti neke sumnje, ali ne plašite se da budete svoji, autentični i posvećeni ciljevima. Pomračenje Sunca može doneti život svakom od nas. Stvaraju se novi pogledi na život.

Mnogi znakovi promene koje slede od 4. decembra neće lako prihvatiti, moguće su čak i pojačane emocije, ali ova 3 horoskopska znaka imaće više sreće nego što su mogli da zamisle:

BIK

Neočekivani dobitak ili iznenadna prilika za početak nove ljubavi ili poslovnog partnerstva može se pojaviti sada. Moguće su sumnje, ali moraćete da verujete sebi u ovome. Razmislite o tome šta se krije ispod površine, pa onda donesite odluku. Ako budete slušali unutrašnji glas i verovali sebi, moguće je da ćete napraviti velike stvari.

RAK

Male promene mogu zaista preporoditi neke stvari u vašem životu. Pošto se ovo pomračenje dešava u vašoj kući rutine, možete mu dozvoliti da vas inspiriše da transformišete vaš svakodnevni život. Prihvatite prilike koje donosi mlad Mesec jer mogu promenitiž način na koji živite i poboljšati ga.

LAV

Ovo pomračenje Sunca donosi uzbudljivu priliku da prihvatite flertovanje i stvorite nove strastvene veze. Dobar je trenutak da svesno otvorite svoje srce za sreću i iskoristite romantičnu inspiraciju za sreću. Ljubav i razigranost stižu u vaš svet. Verujte da će vas život počastiti nečim slatkim, ali samo ako to dozvolite.

Izvor: Sensa