Horoskop za vikend od 3. do 6. decembra 2021. godine!

OVAN

Avantura je vaše srednje ime sa stelijumom visokoenergetskih planeta u Strelcu, uključujući mlad Mesec i pomračenje Sunca, koji osvetljavaju vašu devetu kuću. Pomračenje će vam pokazati ponašanja i obrasce koji vam još uvek smetaju na putu do najveće sreće. Mlad Mesec vas poziva da posadite seme novog života i da se upustite u nove projekte i poduhvate.

BIK

Vaša osma kuća intimnosti, zajedničkih resursa i tajni dobija punu slavu tokom stelijuma u Strelcu, uključujući mlad Mesec i pomračenje Sunca. Pomračenje će vam pokazati obrasce i emocije koje treba izlečiti i osloboditi da biste imali vezu za kojom čeznete. Mlad Mesec se odnosi na sadnju namere i započinjanje novih projekata i poduhvata.

BLIZANCI

Partnerstvo i posvećenost su fokus zvezde vatrenih planeta u Strelcu koji osvetljava vašu sedmu kuću. Pomračenje vam pomaže da vidite prepreke koje stoje na putu vašoj sreći. Mlad Mesec vas podstiče da posadite nova semena i krenete u nove projekte koji vas uzbuđuju i oduševljavaju. Pozovite svog partnera da vam se pridruži dok istražujete mogućnosti.

RAK

Posao, navike, zdravlje i briga o sebi su osvetljeni stelijumom planeta u Strelcu u vašoj šestoj kući. Pomračenje jasno pokazuje šta još stoji na putu ka vašem najvećem dobru i sreći, tako da možete da ga izlečite i oslobodite. Mlad Mesec upućuje vas u pozitivne nove pravce i poziva vas da posadite seme uspeha i krenete u nove poduhvate.

LAV

Ljubav, strast i kreativnost dobijaju vatrenu energiju stelijuma u ​​Strelcu dok ispunjava vašu petu kuću optimizmom. Pomračenje će prizvati emocije i obrasce koje treba da izlečite i oslobodite ih se, a mlad Mesec vas upućuje u novim pravcima, poziva vas da ostvarite ciljeve i da krenete u nove projekte.

DEVICA

Mlad Mesec vam donosi inspiraciju i kreativnost kada je reč o uređenju i rekonstrukciji doma. Pomračenje Sunca naglašava obrasce i navike koje su još uvek na mestu koje vas koče i sprečavaju da ostvarite najviše dobro. Energija ovog vikenda podstiče promene i velike poduhvate, zato uronite u to i nastavite hrabro napred.